Η «Φάρμα» επιστρέφει και θα είναι εντελώς διαφορετική (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η «Φάρμα» επιστρέφει και θα είναι εντελώς διαφορετική (vid)
Στο Star «μετακομίζει» το ριάλιτι επιβίωσης «Φάρμα», που επανέρχεται τον Σεπτέμβριο με νέο κύκλο. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την παρουσιάση.

Η «Φάρμα» επιστρέφει και επίσημα μέσα από το κανάλι του Star, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (12/06) μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star.

Το ριάλιτι επιβίωσης παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 το 2022 και αποτελούσε αναβίωση του παλαιότερου τηλεοπτικού προγράμματος, που είχε μεταδοθεί το 2002 στο MEGA Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ της εκπομπής, η νέα "Φάρμα" θα είναι εντελώς διαφορετική και θα κάνει πρεμιέρα την νέα τηλεοπτική σεζόν, τον Σεπτέμβριο.

«Πρόκειται για μία "Φάρμα" την οποία δεν έχετε ξαναδεί. Θα βρίσκεται εκτός Αθηνών και εκεί θα βρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με την φύση, αλλά και με τους εαυτούς τους» δήλωσε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής (11/06) και καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Φάρμα: Η περιγραφή του νέου κύκλου

«Καλωσορίσατε στην Φάρμα!

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην καρδιά της ελληνικής φύσης, μίλια μακρυά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντιλίβερι, που προσκαλεί άντρες και γυναίκες να αφήσουν την ρουτίνα, την γκρίζα καθημερινότητα και τις ανέσεις της πόλης για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας - στην φύση.

Έλα να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική: Να φροντίσεις τα ζώα, να καλλιεργήσεις την γη, να παλέψεις για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσες αυτονόητα και να νιώσεις πιο ουσιαστικά από ποτέ πως ότι δώσεις στη φύση εκείνη θα στο επιστρέψει απλόχερα. Όσο πιο βαθιά και ειλικρινά καταφέρεις να εναρμονιστείς με τους νόμους της, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις νικητής - τόσο σαν άνθρωπος, όσο και στο παιχνίδι.

Στην Φάρμα, εκτός από την αναμέτρηση με τον εαυτό σου, είναι απαραίτητο να καταφέρεις να αναμετρηθείς και με τους γύρω σου. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι θα καλείσαι καθημερινά να ανταποκριθείς και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής. Μόνον έτσι θα είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγικη που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μπορεί αυτός να είσαι εσύ!».