Μαφιόζικη εκτέλεση 39χρονου στην Κύπρο: Του έστησαν ενέδρα και τον «γάζωσαν» έξω από το σπίτι του στη Λεμεσό

Επιμέλεια: Newsroom
Μαφιόζικη εκτέλεση 39χρονου στην Κύπρο: Του έστησαν ενέδρα και τον «γάζωσαν» έξω από το σπίτι του στη Λεμεσό
Ενέδρα θανάτου είχε στήσει άγνωστος σε 39χρονο στην Παρεκκλησιά Λεμεσού στην Κύπρο. Το θύμα είχε βγει για να πάρει φαγητό για τα παιδιά του και ο εκτελεστής του τον «γάζωσε».

Καρτέρι θανάτου έστησε άγνωστος σε 39χρονο έξω από το σπίτι του στην Παρεκκλησιά της Κύπρου, με το θύμα να είναι γνώριμος των Αρχών.

Μάλιστα, οι κυπριακές Αρχές αποδίδουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών την εκτέλεση του 39χρονου Χρίστου Χαριλάου έξω από το σπίτι του στην Παρεκκλησιά Λεμεσού. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το θύμα φέρεται να βγήκε για λίγο από το σπίτι του για να πάει να πάρει φαγητό για τα δύο παιδιά του, όμως όταν επέστρεψε, από τα σκοτάδια βγήκε ο εκτελεστής του και τον σκότωσε πυροβολώντας τον πολλές φορές.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις πυροβολισμούς. Κατά τις ίδιες πηγές, την ώρα της δολοφονίας, εντός της οικίας βρισκόταν η οικογένεια του θύματος, με τη σύζυγό του να ακούει τους πυροβολισμούς και να τον αντικρίζει να κείτεται στο έδαφος αιμόφυρτος.

Το θύμα δραστηριοποιείτο με πωλήσεις ακινήτων, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως φρουρός ασφαλείας. Επίσης, πριν από περίπου ένα μήνα, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, για υπόθεση ναρκωτικών του 2019, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε και άλλο δικαστήριο.