Μπαλάσκας για το κλεμμένο όχημα στο Νέο Κόσμο: «Ήταν εφοδιασμένο για σοβαρό χτύπημα» (vid)

Μπαλάσκας για το κλεμμένο όχημα στο Νέο Κόσμο: «Ήταν εφοδιασμένο για σοβαρό χτύπημα» (vid)
Σε συναγερμό βρίσκονται το τελευταίο 24ωρες οι ελληνικές αρχές μετά τον εντοπισμό ενός κλεμμένου αυτοκινήτου στον Νέο Κόσμο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Για σημαντικά ευρήματα που ενδεχομένως να ξεκλειδώσουν έρευνες εγκληματικών ενεργειών που απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία, κάνουν λόγο έμπειροι αξιωματικοί για την υπόθεση του Νέου Κόσμου με το κλεμμένο όχημα και τον βαρύ οπλισμό.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, καθώς πρόκειται για οπλισμό που θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε κάποια μεγάλη εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάζνικοφ, 2 με 3 πιστόλια-περίστροφα των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτή, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι οι ερευνητές βρήκαν πλούσιο DNA και δακτυλικά αποτυπώματα και ήδη εξετάζονται ενώ σήμερα θα ξεκινήσουν οι πρώτες ταυτοποιήσεις. «Ήταν ένα όχημα έτοιμο να κάνει μια πολύ σοβαρή ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά και την ολοκλήρωση της βαλλιστικής εξέτασης των όπλων οπότε και θα διαπιστωθεί αν τα όπλα είναι «καθαρά» ή έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες και ποιες, κατά το παρελθόν.