Η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας: Διαθέτει σχοινί ασφαλείας

Η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας: Διαθέτει σχοινί ασφαλείας
Ο Νάς που βρίσκεται στα βόρεια της Ικαρίας είναι αδιαμφισβήτητα η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο είναι και μοναδική που διαθέτει σχοινί ασφαλείας.

Η πιο επικίνδυνη παραλία στην Ελλάδα βρίσκεται στην Ικαρία και δεν είναι άλλη από τον Να. Στη βόρεια πλευρά του νησιού βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία. Είναι μια μικρή παραλία κοντά στο χωριό Αρμενιστής με χοντρό κόκκο άμμου και μικρά βότσαλα.

Από τις ομορφότερες ακτές της Ικαρίας, ο Νας δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού. Για να μπορέσετε όμως να φτάσετε στη παραλία θα πρέπει να κατεβείτε λίγα σκαλοπάτια. Μια κατάβαση που θα ανταμειφθεί από την ομορφιά που θα αντικρύσετε. Στην παραλία Νας καταλήγει ο Γύρος των Ραχών, μια από τις γραφικότερες διαδρομές της Ικαρίας.

Ωστόσο, οι επισκέπτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την συγκεκριμένη παραλία, Ο λόγος; Μα φυσικά τα «ύπουλα» ρεύματα που μπορούν να σε στείλουν στην Τουρκία χωρίς καν να το καταλάβεις...

Επιπρόσθετα όταν πνέουν βόρειοι άνεμοι τότε δημιουργούνται μεγάλα κύματα, τα οποία είναι πιθανόν να σας παρασύρουν στα βράχια. Ακριβώς λόγω αυτής την επικινδυνότητας των νερών, υπάρχει σκοινί από την παραλία μέχρι βαθιά στη θάλασσα, το οποίο σε περίπτωση ανάγκης θα σας βοηθήσει να βγείτε στην ακτή.

Ο Νας δεν διαθέτει τίποτα το οργανωμένο. και είναι ένας αγαπημένος προορισμός στους γυμνιστές και τους φίλους του ελεύθερου κάμπινγκ.