Τελικός Champions League: «Ραντεβού» δισεκατομμυριούχων στην Τουρκία

Τελικός Champions League: «Ραντεβού» δισεκατομμυριούχων στην Τουρκία
«Απόβαση» στη Κωνσταντινούπολη προγραμματίζουν να κάνουν μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο κόσμο.

Σε ρυθμούς... τελικού Champions League κινείται η Κωνσταντινούπολη. Το Σάββατο (10/6) στο γήπεδο «Ατατούρκ», Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα διεκδικήσουν το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου.

Ο τελικός των… τελικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλα τα βλέμματα. Η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση…

Η Τουρκία αναμένει περίπου 200 ιδιωτικά τζετ, τα οποία θα μεταφέρουν τους δισεκατομμυριούχους του Κόλπου, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στον τελικό. Όπως περιγράφουν τουρκικά μέσα: «μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Μπαχρέιν, θα είναι επιβάτες σε 200 ιδιωτικά αεροσκάφη που αναμένεται να προσγειωθούν στη χώρα».

Ωστόσο, εν όψει του τελικού του Champions League, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το πρόσωπο-κλειδί πίσω από την επιτυχία της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα είναι εκεί. Αυτό προκύπτει από νέο δημοσίευμα του Matt Hughes της Mail, ο οποίος αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ, δεν σκοπεύει να παρευρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο.

Στις εξέδρες του «Ατατούρκ» θα είναι, όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα είναι δίπλα στον επικεφαλής της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.