Καρέ-καρέ το ξύλο στο live του Sidarta: Η στιγμή που δέχεται μπουνιές (vid)

Καρέ-καρέ το ξύλο στο live του Sidarta: Η στιγμή που δέχεται μπουνιές (vid)
Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούσε live εμφάνιση ο τράπερ Sidarta.

Ενώ εκείνος τραγουδούσε μια από τις επιτυχίες του, κάποιος από πίσω του ξεκίνησε καβγά. Μάλιστα μόλις ο τράπερ αντιλήφθηκε τι συνέβη, συμμετείχε κι εκείνος στην φασαρία και στην συνέχεια απομακρύνθηκε μαζί με την ομάδα του.

@mpetziouu ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΙΝΤΑΡΤΑ ΜΟΥ.🥲 #live #foryou #geisha #fypシ #xzybca #tiktok #fyyy #greecetiktok #viralvideo #sidarta #fypage #skg #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - Κυριακή Μπέτζιου

Αιτία της συμπλοκής φέρεται να είναι το γεγονός ότι ο άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, ενώ ο ίδιος και η ομάδα του αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο πελάτης φώναξε την δική του παρέα και ξεκίνησε η φασαρία.

Σε βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στα social media, φαίνεται καρέ-καρέ η στιγμή που ο τράπερ τραγουδάει κι ο άνδρας φτάνει από πίσω και ξεκινάει να χτυπάει έναν από την ομάδα του Sidarta. Στην συνέχεια φουντώνει ο καυγάς και δέχεται μπουνιές και ο ίδιος ο τράπερ.

@watchmaniac.shop #pov Όταν προσπαθούν να σου ψειρίσουν το Rolex #sidarta #geisha #thessaloniki #skg #skgnightlife #fasaria #nightout #fakesituation #fakebodyy⚠️ #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Watchmaniac.shop

Ο κόσμος ακούγεται να ουρλιάζει και ξεκινούν τα σπρωξίματα μέχρι που η ομάδα του Sidarta τον απομακρύνει πιο πέρα και μοιάζει να τελειώνει η φασαρία, όπως φαίνεται στα βίντεο.

@karfitsa.gr #fy #fyp #trap #thessaloniki #sidarta ♬ πρωτότυπος ήχος - karfitsa

Στο μαγαζί έφτασε και η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις και για ποιο λόγο τελικά ξεκίνησε η συμπλοκή.