Οδηγός ταξί έξαλλος με συναδέλφους του για περιστατικό με τυφλή κοπέλα: «Είστε ξεφτίλες! Αυτοί είμαστε!» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οδηγός ταξί έξαλλος με συναδέλφους του για περιστατικό με τυφλή κοπέλα: «Είστε ξεφτίλες! Αυτοί είμαστε!» (vid)
Ο νεαρός καταγγέλλει πως η τυφλή κοπέλα περίμενε για μια ώρα και κανείς δεν πήγαινε να την πάρει.

Ένα βίντεο με οδηγό ταξί έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στα social media ο οποίος εμφανώς αγανακτισμένος, μιλάει για περιστατικό με μια κοπέλα τυφλή που έχει σκύλο οδηγό και κάλεσε για να πάει κάποιος από τους συναδέλφους του να την πάρει.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αναφέρει στο βίντεό που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Tik Tok: «Η πελάτισσα που πήρα τώρα, με έκανε να δακρύσω, μου έδωσε δύναμη αλλά παράλληλα έχω ξενερώσει με όλους εσάς και πόσο ξεφτίλες είστε. Γιατί να πάτε να ψειρίσετε τον τουρίστα και χαίρεστε, "του πήρα 20 ευρώ παραπάνω". Όταν η κοπελίτσα γράφει στην εφαρμογή "είμαι τυφλή και έχω σκύλο που είναι ο οδηγός μου" και περιμένει μια ώρα αναμονή και δεν πάει κανένας. Με το που το βλέπω πάω κατευθείαν και μου λέει, "σ' ευχαριστώ πάρα πολύ" και δεν θα πω περισσότερα. Είστε ξεφτίλες. Αυτοί είμαστε. Δεν λέω τίποτα άλλο».

@dinight11 🫵🏽 #taxiathens #athensgreece #athenspeople #taxi #freenow #tik_tok #tiktokathensgreece #staarxidiamouamampeiforyou ♬ πρωτότυπος ήχος - 🌘Dinight 11🌒

Ο οδηγός ταξί δακρύζει ενώ τα λέει αυτά και είναι πολύ εκνευρισμένος.