Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκίμασε ντολμαδάκια στον «αέρα» του Mega (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκίμασε ντολμαδάκια στον «αέρα» του Mega (vid)
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αγαπάει τα ντολμαδάκια και το δείχνει. Μάλιστα αποκάλυψε ότι του αρέσουν περισσότερο τα γιαλαντζί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», όπου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την πολιτική, την ζωή και την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το φαγητό, τονίζοντας πως του αρέσουν τα ντολμαδάκια.

Έτσι, ο μάγειρας της εκπομπής, Τίμος Ζαχαράτος είχε φτιάξει ντολμαδάκια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος της συνέντευξης πλησίασε στο σημείο όπου μαγειρεύει ο σεφ και δοκίμασε το αγαπημένο του φαγητό.

Η παρουσιάστρια αστειευόμενη του είπε να βαθμολογήσει τα ντολμαδάκια, αφού από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα είναι ο Τίμος και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν δοκιμάσει απάντησε με χιούμορ: «10/10». Στην συνέχεια δοκίμασε και έδειξε να του αρέσουν πολύ.

Η Δανάη Μπάρκα τον ρώτησε αν του αρέσουν κι εκείνος απάντησε: «Τόσο που θα φάω και το υπόλοιπο».

«Εμένα μου αρέσουν πολύ τα γιαλαντζί. Τα ντολμαδάκια που έκανε η μάνα μου ήταν με κιμά. Η επόμενη πρόκληση είναι να δοκιμάσουμε τα ντολμαδάκια με κιμά», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια τον προσκάλεσε να πάει ξανά στην εκπομπή να τα μαγειρέψουν μαζί και της απάντησε ξανά με χιούμορ: «Μην το παρακάνουμε τώρα, δεν μαγειρεύω απολύτως τίποτα. Μ' αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, δεν μαγειρεύω τίποτα».