«Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα»: Το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη που τον έκανε...φίρμα

Επιμέλεια: Newsroom
«Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα»: Το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη που τον έκανε...φίρμα
Το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης αγαπήθηκε από το κοινό.

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς σήμερα, έγινε γνωστός ο θάνατος του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιστή, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν από τις 31 Μαΐου με πολλαπλές νοσηρότητες, με πιο σοβαρή το πνευμονικό οίδημα, ενώ μόλις σήμερα είχε διασωληνωθεί.

Ο καλλιτέχνης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πριν από περίπου τρεις μήνες και έκανε μια αναδρομή σε όλη του καριέρα.

«Είμαι λαϊκός τραγουδιστής, το μπέρδεψα με το μοντέρνο και ντύθηκα εκκεντρικά. Όταν ο Χατζιδάκις μίλησε για μένα, μόνο καλό μου έκανε, αλλά μετά από αυτό έφαγα σαμποτάζ. Με παραδέχτηκε η κουλτούρα, άλλος κόσμος, αλλά οι συνάδελφοι ακόμη και τώρα…Έκανα υπομονή, κοιτούσα να κάνω με υπομονή αυτό που έκανα και δεν με ένοιαζε τι λέγανε. Πριν κάνω καριέρα μου έλεγαν ότι είμαι ταλεντάρα και μόλις την άρχισαν ξεκίνησαν το θάψιμο. Δεν έδινα σημασία, γέμιζα μαγαζιά» είχε πει.

Πολλά ήταν τα τραγούδια του κ. Φλωρινιώτη που άφησαν εποχή κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η δισκογραφία του είναι «πλούσια» από συνεργασίες και επιτυχίες, ωστόσο στη «σύγχρονη μουσική ιστορία» το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» σημάδεψε τη μουσική σκηνή της χώρας και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο κομμάτι του καλλιτέχνη.

Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και ανήκε στον δίσκο που κυκλοφόρησε με τίτλο «Τα λαϊκά της πλατείας Ομόνοιας». Όπως είναι λογικό, αγαπήθηκε αρκετά γρήγορα από το κοινό και άρχισε να ακούγεται, ακόμη και σήμερα, σε αρκετά κέντρα διασκέδασης.