Γαμπρός έστελνε μηνύματα την στιγμή που παντρεύονταν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γαμπρός έστελνε μηνύματα την στιγμή που παντρεύονταν (vid)
Οι σχολιαστές στο Twitter εξέφρασαν τη δυσπιστία και την οργή τους για τη συμπεριφορά αυτή, με έναν να προβλέπει ότι ο γάμος είναι καταδικασμένος με βάση αυτό το περιστατικό.

Γαμπρός συνελήφθη να στέλνει μήνυμα σε κάποιον ενώ περπατούσε με την σύζυγο του, έξω από την εκκλησία. Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή και κριτική σε πλατφόρμες όπως το Twitter, όπου ένα βίντεο TikTok με τον αφηρημένο γαμπρό έχει γίνει viral με πάνω από 40,8 εκατομμύρια προβολές.

Οι σχολιαστές στο Twitter εξέφρασαν τη δυσπιστία και την οργή τους για τη συμπεριφορά αυτή, με έναν να προβλέπει ότι ο γάμος είναι καταδικασμένος με βάση αυτό το περιστατικό. Ένας άλλος θεατής το χαρακτήρισε ασεβές και συγκαταβατικό, θεωρώντας το εντελώς περιττό.

Στο σχετικό βίντεο, το οποίο μοιράστηκε αρχικά από τον χρήστη του TikTok @CynthiaUmunze (τώρα έχει διαγραφεί), η προσοχή του γαμπρού είναι προσηλωμένη στο κινητό του τηλέφωνο καθώς αυτός και η νύφη, η οποία «φοράει» ένα μεγάλο χαμόγελο και ευχαριστεί τους καλεσμένους, βγαίνουν από την εκκλησία. Μόλις βγει έξω, η νύφη φαίνεται να αντιμετωπίζει το θέμα με τον σύζυγό της, αλλά αντί να ζητήσει συγγνώμη, εκείνος εμφανίζεται απογοητευμένος, με αποτέλεσμα η νύφη να αφήσει το θέμα και να προσποιηθεί ότι είναι χαρούμενη.

Ωστόσο, οι ψηφιακοί τηλεθεατές του γάμου δεν πείστηκαν από την αντίδραση του γαμπρού. Ορισμένοι υπέθεσαν ότι ο γαμπρός μπορεί να εξαναγκάστηκε σε γάμο ή να αμφισβήτησε την αγάπη του για τη νέα του σύζυγο. Άλλοι ζήτησαν την άμεση ακύρωση του γάμου, ενώ καχύποπτοι σχολιαστές πρότειναν ότι μπορεί να επικοινωνούσε με κάποια άλλη κοπέλα.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μόνο παράδειγμα συζύγων που συμπεριφέρονται άσχημα την ημέρα του γάμου τους. Τον Οκτώβριο του 2022, μια νύφη από τη Βόρεια Καρολίνα μοιράστηκε ένα βίντεο που έδειχνε τη παράνυμφό της να αγγίζει ανάρμοστα τον γαμπρό σε γαμήλιες φωτογραφίες, προκαλώντας παρόμοια αναστάτωση στο διαδίκτυο.

Αυτά τα περιστατικά χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι οι γάμοι μπορεί μερικές φορές να φέρουν απροσδόκητες εκπλήξεις και προκλήσεις, αλλά υπογραμμίζουν επίσης τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ενισχύουν και να εξετάζουν κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων, ακόμη και την ιδιαίτερη ημέρα τους.