Πονάς μόνο που το βλέπεις: Τουρίστες από όλο το κόσμο αποκαλύπτουν τα χειρότερα εγκαύματα που είχαν σε διακοπές (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πονάς μόνο που το βλέπεις: Τουρίστες από όλο το κόσμο αποκαλύπτουν τα χειρότερα εγκαύματα που είχαν σε διακοπές (vid)
Αν ψάχνετε κάποιο κίνητρο για να φοράτε αντηλιακό, απλά δείτε τι έπαθαν μερικοί μόνο τουρίστες που το...απέφυγαν για να μαυρίσουν.

Μια «παρέα» από TikTokers που λατρεύουν τον ήλιο μοιράστηκαν πλάνα από τα φρικτά εγκαύματά τους, με την «κοκκινάδα» το πρήξιμο και το ξεφλουδισμένο δέρμα τους να ξεχωρίζουν.

@notelliebuchanan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 #greenscreen #flordia #sunburn #sunpoisoning #springbreakrecap #springbreak #pcb #pcbflordia #beachvibes #sun #sunset ♬ use this if youre gay - ☆

Η Ellie Buchanan από το Σεντ Λούις του Μιζούρι μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τα στάδια του ηλιακού της εγκαύματος μετά από ένα ταξίδι στη Φλόριντα.

Στις λεζάντες της στη δημοφιλή πλατφόρμα, εξηγεί ότι ήταν «ενθουσιασμένη» που θα μαυρίσει, αλλά οι όποιες ελπίδες για μια μαυρισμένη επιδερμίδα εξανεμίστηκαν γρήγορα καθώς δεν χρησιμοποίησε αντηλιακό.

@llioeriin Watch me get sunposioning #holiday #sunburncheck #sunposioning ♬ use this if youre gay - ☆

Στην αρχή πίστευε ότι ήταν «λίγο καμένη» και ότι θα ήταν "μια χαρά", αλλά το βράδυ το ροζ πρόσωπό της άρχισε να πονάει.

Σκέφτηκε ότι ίσως ο ύπνος θα βοηθούσε, αλλά όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί το πρόσωπό της ήταν σοβαρά πρησμένο, με μικρές φουσκάλες στο δέρμα της, τα μάτια της πρησμένα και τα χείλη της σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος. Πολλοί σχολιαστές συμπόνεσαν την Ellie, καθώς αποκάλυψαν ότι είχαν υποστεί παρόμοια εγκαύματα από τον ήλιο.

1

Η TikToker @llioeriin αποκάλυψε ότι είχε παρόμοιο αποτέλεσμα με την Ellie, αφού όπως λέει... δέχτηκε μεγάλη ποσότητα ακτινοβολίας από τον ήλιο.

Κάποια στιγμή δεν μπορούσε να ανοίξει κανένα από τα μάτια της ή να δει τίποτα, καθώς τα βλέφαρά της ήταν τόσο πρησμένα.