Ξαφνικό «ντου» της ασφάλειας σε πάρτι σε βίλα της Μυκόνου: Τι εντόπισε η αστυνομία

Ξαφνικό «ντου» της ασφάλειας σε πάρτι σε βίλα της Μυκόνου: Τι εντόπισε η αστυνομία
Συνελήφθη ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι και τρία ακόμη άτομα, που αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο δικαστήριο της Σύρου.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, που δεν κάνει βήμα πίσω στην «επιχείρηση νομιμότητα» στο «νησί των Ανέμων», μετά τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε εμβληματικά μαγαζιά, έβαλε στο στόχαστρο ένα Φαραωνικού τύπου πάρτι, σε πολυτελή βίλα, στη βόρεια πλευρά της Μυκόνου.

Μετά από καταγγελίες, ηχορύπανση και αφού είχε προηγηθεί κάλεσμα μέσω διαδικτύου, για πάρτι σε πολυτελή έπαυλη στη Μύκονο, συμμετείχε σε επιχείρηση της Αστυνομίας, όπου έγινε «ντου», στη συγκεκριμένη βίλα, όπου βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ του ieidiseis,έγιναν δεκάδες προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ συνελήφθη ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι και τρία ακόμη άτομα, που αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο δικαστήριο της Σύρου.

Παράλληλα κατασχέθηκαν τα μηχανήματα ήχου και οι ποσότητες ναρκωτικών, που βρέθηκαν στις αποσκευές των καλεσμένων, πολλοί από τους οποίους έμεναν στην έπαυλη.