Η μαντινάδα του Μητσοτάκη για όσους δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές

Η μαντινάδα του Μητσοτάκη για όσους δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές
Υποδοχή με μαντινάδες στον πρόεδρο της ΝΔ στο Ρέθυμνο, από όπου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κατά του ΠΑΣΟΚ.

«Η Κρήτη είναι γαλάζια και θα παραμείνει γαλάζια», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση πολιτών στο Πέραμα Ρεθύμνης, στέλνοντας νέο μήνυμα κατά του εφησυχασμού στις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε μάλιστα τη μαντινάδα που του είπε νωρίτερα ένας φίλος: «Σήμερα όλοι οι ψηφοφόροι σου εδώ σε καμαρώνουν και αυτοί που δε σε ψήφισαν ίσως το μετανιώνουν» και σχολίασε αστειευόμενο: «Κρατώ το «ίσως».

Χειροκροτήματα, μαντινάδες και τσικουδιές περίμεναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε κάθε χωριό της Κρήτης όπου βρίσκεται το τελευταίο διήμερο. Η παρουσία του σε Ρέθυμνο και Χανιά την Τετάρτη (31/5) ήταν στο ίδιο κλίμα.

Ο γνωστός Κρητικός τραγουδιστής, Μανώλης Κονταρός, μαζί με άλλους συντοπίτες του λυράρηδες και λαουτιέρηδες, υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο χωριό του υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής της Κρήτης. Μάλιστα, του τραγούδησε και μία μαντινάδα η οποία έκανε λόγο για αυτοδυναμία.

«Πρόεδρε καλωσόρισες σήμερα στο χωριό μας, σου εύχομαι ο επόμενος να είσαι πρωθυπουργός μας. Η μάχη προεκλογική να έχει επιτυχία και να κερδίσεις δυνατά με αυτοδυναμία», είπε μέσα σε χειροκροτήματα ο Μανώλης Κονταρός όπως φαίνεται και στο βίντεο της ιστοσελίδας zarpanews.