Αυτόπτες μάρτυρες του οπαδικού στο Χαϊδάρι: «Πήγαν κατευθείαν σ' αυτόν, τον γνώριζαν, τους έλεγε "αφήστε με"» (vid)

Αυτόπτες μάρτυρες του οπαδικού στο Χαϊδάρι: «Πήγαν κατευθείαν σ' αυτόν, τον γνώριζαν, τους έλεγε "αφήστε με"» (vid)
Ο 24χρονος φορούσε ένα φούτερ του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, φάνηκε πως οι δράστες είχαν πάει συγκεκριμένα για εκείνον.

Νέα οπαδική επίθεση συνέβη στη χώρα μας και αυτή τη φορά σε ίντερνετ καφέ στο Χαϊδάρι. Άγνωστοι μαχαίρωσαν θαμώνα του καταστήματος, ο οποίος φορούσε μια μπλούζα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος στο δελτίο ειδήσεων του Action24, «αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι δράστες μόλις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο πήγαν κατευθείαν στον υπολογιστή όπου καθόταν ο 24χρονος και του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα και να τους την δώσει. Στην συνέχεια ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν, εκείνος έκανε προσπάθεια να ξεφύγει, έτρεξε, ωστόσο τον έπιασαν και συνέχισαν να τον χτυπούν. Και τον μαχαίρωσαν αρκετές φορές στο πόδι. Αμέσως μετά οι δράστες βγήκαν από το κατάστημα μπήκαν στο αμάξι και εξαφανίστηκαν. Το θύμα είναι καλά στην υγεία του και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους».

«Ήρθε ένα μαύρο αυτοκίνητο και σταμάτησε. Βγήκαν τέσσερα άτομα και ο ένας πήγε από την άλλη μεριά και πήδηξε πάνω στον πάγκο του ίντερνετ καφέ. Και λέει "εδώ πέρα είναι" και μιλούσαν στο τηλέφωνο με άλλους δυο τρεις, δεν ξέρω τι έκαναν. Μπήκαν τον χτυπούσαν, έλεγε "αφήστε με" και αυτό όλο έγινε για ένα φούτερ της θύρας 7 του Ολυμπιακού που είχε αυτός. Του είπαν βγάλε το. Αυτός αρνήθηκε και του έριξαν κλωτσιά στο μπούτι. Έπεσε κάτω και τον μαχαίρωσαν δυο τρεις φορές στο μπούτι. Δεν ξέρω αν τους γνώριζε, αλλά αυτοί τον γνώριζαν. Επειδή σταμάτησαν και πήγαν κατευθείαν γι' αυτόν όχι για κάποιον άλλον. Όποιος μπήκε στη μέση δεν τον ενόχλησαν», είπε ο ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Βλέπω το παιδί, αυτοί ούρλιαζαν "τι είπες ρε;". Και σε μια φάση απλά μπαίνουν μέσα του βαράνε μπουνιές, ξαπλώνει πίσω αυτός, πέφτει πάνω στα τραπέζια και οριακά θα μπορούσε να την είχε φάει και ποιο βαθιά τη μαχαιριά», ανέφερε ο άλλος αυτόπτης μάρτυρας.