Κρεμλίδου εναντίον Survivor για το μοντάζ: «Έλεγαν ότι έχω μπούτια, ήθελαν να δείξουν ότι είμαι μια τεμπέλα influencer που κοιμάται» (vid)

Κρεμλίδου εναντίον Survivor για το μοντάζ: «Έλεγαν ότι έχω μπούτια, ήθελαν να δείξουν ότι είμαι μια τεμπέλα influencer που κοιμάται» (vid)
Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και για τα αρνητικά του μοντάζ τονίζοντας πως ποτέ δεν προβλήθηκε το κοινωνικό μήνυμα που έστειλε.

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor και το μοντάζ που γινόταν.

Συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων πως ενώ είχε αναφέρει πως αισθάνεται για το σώμα της, δεν έπαιξε ποτέ κανένα πλάνο από όσα είπε.

«Θυμάμαι πως όταν λιποθυμούσα, γιατί στην αρχή είχα πάρα πολλά θέματα, με το φαγητό, την ηλίαση κι όλα αυτά που ζούσαμε, ήταν συνεχώς θέμα στο συμβούλιο γιατί είμαι εκεί αφού δεν αντέχει το σώμα μου», ανέφερε αρχικά.

«Εκείνη την περίοδο όλοι ασχολιόντουσαν με το πως είναι το σώμα μου. Ότι είμαι μεγαλόσωμη, άρα έχω μπούτια... Δηλαδή είχα σοκαριστεί. Θυμάμαι ότι το είχα σχολιάσει και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα γι 'αυτό. Είχα αναφέρει στο πως αισθάνομαι για το σώμα μου. Περνούσα μήνυμα στα κορίτσια ότι όπως και να είστε, έχετε δικαίωμα να είστε όπου είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα προφανώς το κοινωνικό μήνυμα από την Έλενα. Το μόνο που ήθελαν να δείξουν από την Έλενα είναι ότι κοιμάται. Ότι είναι μια τεμπέλα influencer της γενιάς που το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται», συμπλήρωσε.

«Με τραβούσαν πλάνο που ήμουν όντως ξαπλωμένη με κλειστά τα μάτια και είχα πάθει ηλίαση. Και έλεγαν η Έλενα κοιμάται και έδειχναν αυτό το πλάνο. Κι εγώ ήμουν χάλια από την ηλίαση, πρησμένη, κατακόκκινη. Θέλω να πω ότι το μοντάζ κάνει θαύματα», κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.

Ζήσε το όνειρο των χωρών της Βαλτικής! - Tips by Markos E25