Θεσσαλονίκη: Η Δημοτική Αστυνομία έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο του Δήμου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Η Δημοτική Αστυνομία έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο του Δήμου (vid)
Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η δημοτική αστυνομία της πόλης έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον δήμο και είχε σταθμεύσει παράνομα έξω από το δημαρχείο.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όταν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας έβαλαν στο μάτι συναδέλφους τους.

Υψηλό αίσθημα ευθύνης της δουλειάς τους φαίνεται πως έχουν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, μιας και δεν διστάζουν να «τιμωρήσουν» ακόμα και τους συναδέλφους τους, όταν οι τελευταίοι δεν τηρούν τον νόμο.


Κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας «έκοψε» κλήση σε αυτοκίνητο του Δήμου που είχε σταθμεύσει στο συγκεκριμένο δρόμο δίχως να είχε πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Σύμφωνα με το Βεργίνα TV, το συμβάν εκτυλίχθηκε την ώρα που στο δημαρχείο συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι άγνωστο ποιος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όχημα και για ποιο λόγο στάθμευσε έξω από το δημαρχείο χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό.

Σημειώνεται ότι το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν θέσεις στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους στην περιοχή τους, θέσεις επισκεπτών με αντίτιμο που αντιστοιχεί ακριβώς στην ώρα στάθμευσης, αλλά και μέριμνα για τους κατοίκους και επισκέπτες ΑμεΑ.