H Logitech αλλάζει τον ήχο στα eSports με το Pro X 2 Lightspeed wireless gaming headset

H Logitech αλλάζει τον ήχο στα eSports με το Pro X 2 Lightspeed wireless gaming headset
Νέα πρόταση από την γνωστή εταιρεία στο χώρο των περιφερειακών.

H Logitech παρουσίασε το Logitech G Pro X 2 Lightspeed Wireless Gaming Headset, ένα νέο ασύρματο σετ ακουστικών για gamers και με τεχνολογίες που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στα eSports. Το νέο περιφερειακό έχει νέους οδηγούς ήχου PRO-G GRAPHENE.

«Η βασική φιλοσοφία της σειράς Logitech G PRO αφορά στη δημιουργία εξοπλισμού που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών των Esports και των απαιτητικών gamers», λέει ο Chris Pate, Principal Product Manager της σειράς Logitech G PRO. «Με το PRO X 2, πετύχαμε ένα μοναδικό επίπεδο απόδοσης επανασχεδιάζοντας τους οδηγούς PRO-G με τεχνολογία ήχου γραφενίου. Με τη χρήση του μοναδικού αυτού υλικού, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν οδηγό που είναι απίστευτα στιβαρός και ταυτόχρονα απίστευτα ελαφρύς. Το γεγονός αυτό προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας με εξαιρετικά χαμηλή αλλοίωση, δίνοντας στους επαγγελματίες παίκτες την απόδοση που χρειάζονται για να παίξουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους».

Ο νέος οδηγός ήχου PRO-G GRAPHENE έχει εξελιχθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και ενσωματώνει διάφραγμα γραφενίου 50 mm με βασικό χαρακτηριστικό την φυσική ανάρτηση, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη εμβύθιση σε ηχητικά περιβάλλοντα παιχνιδιών όπως ποτέ ξανά. Παράλληλα, ο νέος οδηγός προσφέρει: βελτιώσεις στην ακρίβεια αναπαραγωγής ήχου αλλά και ακρίβεια χρόνου/σήματος όπως και μείωση της παραμόρφωσης, επιτρέποντας στους παίκτες να αναγνωρίζουν τα ηχητικά αντικείμενα ακόμα πιο καθαρά και να διακρίνουν πιο γρήγορα τη θέση τους όπως αυτά κινούνται στο παιχνίδι.

Εκτός από τον ολοκαίνουργιο οδηγό ήχου PRO-G GRAPHENE, το PRO X 2 διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα ασύρματα gaming headsets PRO X, όπως δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης (Bluetooth) επικοινωνίας έως και τα 30 μέτρα, μικρόφωνο 6 χιλιοστών σε αποσπώμενο βραχίονα με το λογισμικό VO!CE και υποστήριξη DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound.

Το Wireless Gaming Headset PRO X 2 LIGHTSPEED είναι διαθέσιμο τώρα με προτεινόμενη λιανική τιμή €279.