Κότσιρας: «Αγαπώ την ΑΕΚ αλλιώς θα... καταστραφώ εντελώς» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κότσιρας: «Αγαπώ την ΑΕΚ αλλιώς θα... καταστραφώ εντελώς» (vid)
Ο γνωστός τραγουδιστής αγαπάει την ΑΕΚ λόγω... «σύμβασης» με τους συναδέλφους του που υποστηρίζουν την Ένωση.

Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο αλλά και στον λόγο που αγαπάει την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το πώς και είχαν κινηματογραφική μηχανή στο σπίτι του τόνισε: «Ο πατέρας μου πέρα από ναυτικός ήταν και τρομερός γκατζετάκιας. Με την πρώτη καμερούλα που έφερε, τα περισσότερα παιδικά πλάνα τα έχει τραβήξει εκείνος. Όταν έφερε την πρώτη έγχρωμη τηλεόραση, αυτό το θυμάμαι ήμουν μικρός και είχε βάλει μια τεράστια κεραία για να βλέπει ποδόσφαιρο, λατινοαμερικάνικο και αγγλικό. Μάλιστα εξαιτίας αυτής της ιστορίας εγώ δεν αγάπησα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έβλεπα ξένο και μετά μου το γυρνούσε στο ελληνικό και ήταν σαν να βλέπω ανθρώπους σε αργή κίνηση. Από τη μια έβλεπες του Λατινοαμερικάνους που πήγαιναν... και από την άλλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους και λέω άστο, δεν θα ασχοληθώ», είπε αρχικά.

«Φίλαθλος ναι, οπαδός δεν μπορώ να είμαι, μ' αρέσει να βλέπω κάποια παιχνίδια στην τηλεόραση, ειδικά Μουντιάλ κλπ. Μ' αρέσει να βλέπω Εθνικές ομάδες, αλλά με τις ομάδες γενικά δεν... Πάντως αγαπώ την ΑΕΚ. Να ξέρετε, όχι επειδή έχω πάει ποτέ να την δω. Αλλά επειδή είμαι υποχρεωμένος βάσει "σύμβασης" που υπάρχει με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό και τον Μίλτο Πασχαλίδη. Εάν δεν είμαι ΑΕΚ, θα καταστραφώ εντελώς. Δεν θα υπάρχω πουθενά», συμπλήρωσε γελώντας.