«Πάγωσαν» με Νίκο Μπάρτζη στο Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός (vid)

«Πάγωσαν» με Νίκο Μπάρτζη στο Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός (vid)
Αγωνία για τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star καθώς όπως φαίνεται από τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου είχε έναν άσχημο τραυματισμό.

Η αντίστροφη μέτρηση στο Survivor All Star έχει αρχίσει και τα έπαθλα μεγαλώνουν. Στο αποψινό (28/5) επεισόδιο οι παίκτες θα αγωνιστούν για το δεύτερο αυτοκίνητο (το πρώτο το είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης) και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που θα έρθει ένας νέος τραυματισμός για να «παγώσει» τους παίκτες. Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, οι Μπλε και οι Κόκκινοι ρίχνονται για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Καθώς όμως οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι εντάσεις αυξάνονται, μια πτώση στο έδαφος θα προκαλέσει μούδιασμα σε όλους τους παίκτες. «Έχει χτυπήσει ο Νίκος Μπάρτζης» αναφωνεί ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός διακόπτοντας την ροή του αγώνα με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να σπεύδουν να πλησιάσουν τον συμπαίκτη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μπάρτζης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του. Αυτός, εξάλλου ήταν ο λόγος που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο το 2021 και του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. Για το λόγο αυτό η αγωνία σχετικά με το μέλλον του στο Survivor All Star είναι μεγάλη.