Μεθυσμένος οδηγός έπεσε από την μηχανή του την στιγμή που πήγε να παραγγείλει φαγητό (vid)

Μεθυσμένος οδηγός έπεσε από την μηχανή του την στιγμή που πήγε να παραγγείλει φαγητό (vid)
Σε έναν μεθυσμένο οδηγό επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης 17 μηνών, αφού έπεσε από τη μοτοσικλέτα του ενώ προσπαθούσε να παραγγείλει φαγητό.

Σε ένα περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε ένα ήσυχο βράδυ, στην Αγγλία, ένας απερίσκεπτος και μεθυσμένος οδηγός βρέθηκε σε επισφαλή κατάσταση αφού προσπάθησε να παραγγείλει φαγητό ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του. Η ατυχής σειρά γεγονότων άφησε τους ντόπιους έκπληκτους και ανήσυχους για τους κινδύνους που εγκυμονεί η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες αυτού του ιδιότυπου περιστατικού που εκτυλίχθηκε μέσα σε μια φαινομενικά συνηθισμένη βραδιά.

Αργά το βράδυ μιας φαινομενικά αδιάφορης βραδιάς, ένας οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος είχε σαφώς επιδοθεί σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αποφάσισε να ξεκινήσει μια απερίσκεπτη περιπέτεια. Με την ισορροπία του να έχει ήδη επηρεαστεί από τη μεθυσμένη του κατάσταση, ο άτυχος αναβάτης πήρε την αμφίβολη απόφαση να κάνει μια παραγγελία φαγητού ενώ διέσχιζε τους δρόμους της πόλης.

Χωρίς να το γνωρίζει ο αναβάτης, η φαινομενικά ακίνδυνη προσπάθειά του να χορτάσει την πείνα του αργά τη νύχτα μετατράπηκε γρήγορα σε ένα θέαμα κινδύνου και αμηχανίας. Με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο να κρατάει ένα smartphone, ο οδηγός με μειωμένη ικανότητα οδήγησης διέσχιζε την κυκλοφορία με περιορισμένη συγκέντρωση, δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση για τον ίδιο και τους άλλους στο δρόμο.

H έλλειψη συντονισμού και η μειωμένη κρίση του μεθυσμένου αναβάτη αποδείχθηκαν η καταστροφή του. Προσπαθώντας να διατηρήσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, ενώ ήταν απορροφημένος από την προσπάθειά του να παραγγείλει φαγητό, δεν πρόσεξε μια επερχόμενη λακκούβα στο δρόμο. Σε μια στιγμή απερισκεψίας, ο μπροστινός τροχός της μοτοσικλέτας βυθίστηκε στην τρύπα, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο έδαφος.

Οι μάρτυρες έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους. Ένα μείγμα σοκ, διασκέδασης και ανησυχίας γέμισε τον αέρα, καθώς οι θεατές έσπευσαν να βοηθήσουν τον πεσμένο αναβάτη. Ευτυχώς, οι τραυματισμοί που υπέστη ήταν μικροί, αποτελούμενοι κυρίως από ένα μελανιασμένο εγώ και μερικές γρατζουνιές, αποτελώντας μια έντονη υπενθύμιση των συνεπειών του συνδυασμού αλκοόλ, απόσπασης της προσοχής και απερίσκεπτης συμπεριφοράς.