Αναστάτωση στα Μεσόγεια: 34χρονος έκαψε σακούλες με κάνναβη για να αποφύγει τη σύλληψη και τελικά έκαψε το μπάνιο του

Αναστάτωση στα Μεσόγεια: 34χρονος έκαψε σακούλες με κάνναβη για να αποφύγει τη σύλληψη και τελικά έκαψε το μπάνιο του
Αποπνικτική έγινε η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι όταν ο 34χρονος άνδρας θεώρησε καλή ιδέα να κάψει ολόκληρες σακούλες με κάνναβη.

Φωτιά σε σακούλες με ναρκωτικά στο μπάνιο του σπιτιού του έβαλε ένας 34χρονος όταν αντιλήφθηκε ότι η αστυνομία ετοιμαζόταν να κάνει έφοδο παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Η επεισοδιακή σύλληψη έγινε χθες το πρωί (25/5) στα Μεσόγεια Αττικής όταν στελέχη της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος μαζί με Εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι όπου διαμένει ζευγάρι ημεδαπών, ηλικίας 34 ετών ο άνδρας και 32 ετών η γυναίκα, προκειμένου να γίνει έλεγχος για άλλη υπόθεση άσχετη με ναρκωτικά.

Όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, η γυναίκα βγήκε έξω πριν γίνει η έφοδος, ενώ ο άνδρας συγκέντρωσε στην μπανιέρα ποσότητες κάνναβης και έβαλε φωτιά γεμίζοντας με καπνούς όλο το σπίτι.

2

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τη φωτιά και κάλεσαν την πυροσβεστική ενώ μπήκαν στο σπίτι για να απομακρύνουν τον άντρα ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Αφού οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά ακολούθησε έλεγχος εντός της οικίας όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε ένα ημιαυτόματο όπλο και ποσότητες ναρκωτικών.