Σταϊκούρας: «Eίχαμε πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, η AEK απέδειξε ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα»

Σταϊκούρας: «Eίχαμε πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, η AEK απέδειξε ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα»
Ο κ. Σταϊκούρας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ και την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για την ΑΕΚ κάτι που επανέλαβε και στην συνέντευξη που έδωσε πριν τις εκλογές στο Gazzetta. Έτσι στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου που παραχώρησε στον «Lamia Polis 87.7» ο πρώην υπουργός Οικονομικών και εκ νέου βουλευτής της Ν.Δ στη Φθιώτιδα αναφέρθηκε στην πορεία της Ένωσης τη φετινή σεζόν.

«H AEK απέδειξε όλη την χρονιά ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ένα σταθερό προπονητικό τιμ. Αποδεικνύεται και στο ποδόσφαιρο ότι αν έχεις σωστή ηγεσία, σωστή καθοδήγηση, καλούς παίκτες και ομαδικότητα, μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα», είπε στην αρχή.

«Φέτος είχαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με ισχυρό ανταγωνισμό, με πολύ καλές ομάδες. Βοηθήσαμε σ’ αυτό με την αλλαγή της φορολόγησης των παικτών, άρα ήρθαν καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα. Ενισχύσαμε το θέαμα, ενισχύσαμε τον ανταγωνισμό, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Για να δεχθεί στη συνέχεια την ερώτηση αν ο Μητσοτάκης είναι κάτι σαν τον Αλμέιδα και έχει καλή ομάδα, με τον κ. Σταϊκούρα να απαντά: «Φτιάχνει καλή ομάδα και κυρίως συντονίζει και δίνει το όραμα για την χώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα και πράξεις. Δουλέψαμε σκληρά από κοινού με την κοινωνία για να πετύχουμε το βέλτιστο για την χώρα. Ούτε θριαμβολογήσαμε, ούτε πήγαμε σε μια λογική μεμψοιρίας και καταστροφολογίας όπως έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση».