Ρεσιτάλ από Τσελίκα σε ρόλο λιμενάρχη: «Ένας ένας παιδιά, θα σας εξυπηρετήσω όλους» (vid)

Ρεσιτάλ από Τσελίκα σε ρόλο λιμενάρχη: «Ένας ένας παιδιά, θα σας εξυπηρετήσω όλους» (vid)
Ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, για άλλη μια φορά και «τρέλανε» τους τουρίστες.

Η τουριστική περίοδος έχει αρχίσει και στο λιμάνι του Πειραιά φεύγουν καθημερινά χιλιάδες τουρίστες για τα ελληνικά νησιά. Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Τσελίκας για τις ανάγκες της εκπομπής «Σήμερα».

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ για ακόμα μια φορά έδωσε ρεσιτάλ και «τρέλανε» τους τουρίστες λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη-Ίος.

Μιλώντας, λίγο στα αγγλικά, λίγο στα ελληνικά ο Γιώργος Τσελίκας κατάφερε να ανταποκριθεί, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να μπερδεύτηκαν λιγάκι, όταν δύο τουρίστριες του έδειξαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στα κινητά τους και τον ρώτησαν αν ήταν στο σωστό πλοίο.

«Βρήκατε άνθρωπο τώρα!», είπε στη μία τουρίστρια όταν του ζήτησε να τον εξυπηρετήσει. «Να εξυπηρετήσουμε και τον κόσμο», είπε στους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

«Εσείς;», ρώτησε την άλλη τουρίστρια. «Ένας ένας παιδιά θα σας εξυπηρετήσω όλους! Πάρος, εδώ», είπε δείχνοντας το πλοίο στο οποίο έπρεπε να επιβιβαστεί η κυρία.

«Τον έχουν περάσει μάλλον για λιμενάρχη», είπε ξεσπώντας στα γέλια ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον ρεπόρτερ να συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του.