Η εφιαλτική περιπέτεια της Κολέτσα στην Αυστραλία: «Έβγαιναν όλοι με τα εσώρουχα και με τις φόρμες τους» (vid)

Η εφιαλτική περιπέτεια της Κολέτσα στην Αυστραλία: «Έβγαιναν όλοι με τα εσώρουχα και με τις φόρμες τους» (vid)
Ένα εφιαλτικό βράδυ έζησε η Χριστίνα Κολέτσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Μελβούρνη.

Η Χριστίνα Κολέτσα φιλοξενήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που έζησε σε ξενοδοχείο στην Αυστραλία.

Η τραγουδίστρια αναστάτωσε τους θαυμαστές της με την ανάρτησή της στα social media, όπου τους ενημέρωνε για την εκκένωση που χρειάστηκε να κάνει σε ξενοδοχείο που διέμενε στη Μελβούρνη.

«Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί, και ξαφνικά άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι είχε συμβεί. Ήρθαν εδώ δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ήρθαν πάνω γύρω στα 7 άτομα, με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 30-40 λεπτά και μετά μας είπαν να ανέβουμε πάνω στα δωμάτιά μας», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το jetlag μου έχει κρατήσει πολύ καιρό, οπότε ήμουν ξύπνια. Άρχισα να ακούω αυτή τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι άρχιζε να κάνει το πλυντήριο ή το ψυγείο, δεν κατάλαβα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι προερχόταν από τον διάδρομο, ήταν όλοι με τα εσώρουχα, με τις φόρμες τους. Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Κατέβηκε ένας υπεύθυνος κάτω που μας είπε να ανέβουμε στα σπίτια μας, αλλά δεν ρώτησα τι είχε γίνει. Ήταν όλος ο κόσμος ανάστατος, ήμασταν πολλοί άνθρωποι αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω τι έγινε».

Κλείνοντας, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Εγώ τρέμω τους σεισμούς και φοβήθηκα μην έχει γίνει κανένας σεισμός και κάτι δεν κατάλαβα. Στην Μελβούρνη θα κάτσω μέχρι μέσα Ιουνίου, περνάω πάρα πολύ ωραία, έχω μία δεύτερη οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται, νιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα».