Νονός πήγε να ψηφίσει, τον κράτησαν «αιχμάλωτο» στο εκλογικό κέντρο και έχασε το γλέντι (vid)

Νονός πήγε να ψηφίσει, τον κράτησαν «αιχμάλωτο» στο εκλογικό κέντρο και έχασε το γλέντι (vid)
Από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής (21/5) δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ευτράπελα.

Ένας ανυποψίαστος νεαρός άντρας στη Θεσσαλονίκη που έγινε την Κυριακή (21/5) νονός, πήγε να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα με το κοστούμι του λίγη ώρα πριν κλείσει η κάλπη. Ωστόσο, ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν τον άφηνε να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά δεν είχε εμφανιστεί.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00 ο νεαρός άντρας πήγε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και όταν έδωσε τα στοιχεία του στο 707 εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός εκπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι επέτρεπε να είναι στο τμήμα από το πρωί.

Όταν δε, διάβασε το όνομά του, ο δικαστικός αντιπρόσωπος του είπε ότι δεν μπορεί να φύγει γιατί είναι στην εφορευτική επιτροπή. Ο ίδιος ο νονός είπε πως δεν μπορεί να καθίσει γιατί μόλις είχε γίνει νονός, και ότι τον περίμενε η σύζυγός του για να πάνε στο γλέντι.

Ο αντιπρόσωπος του δήλωσε πως δεν μπορεί να τον αφήσει καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και δεν υπήρχαν άτομα. Έτσι ο νονός παρέμεινε εντός της αίθουσας του εκλογικού κέντρου μέχρι να ψηφίσουν οι πολίτες που ανέμεναν στην ουρά, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του.