Σρόιτερ για Ολυμπιακό: «Εδώ θα είμαστε, να σηκώσουμε το κασκόλ» (vid)

Σρόιτερ για Ολυμπιακό: «Εδώ θα είμαστε, να σηκώσουμε το κασκόλ» (vid)
«Ανεξάρτητα από τις αθλητικές μας προτιμήσεις όλοι, είμαστε με μια ελληνική ομάδα σήμερα», ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ για το σημερινό τελικό της Euroleague.

Εκτός από μια πολιτική αναμέτρηση που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, υπάρχει ακόμη μια αναμέτρηση που απασχολεί την Ελλάδα και αυτή είναι του Ολυμπιακού, που θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague.

Παρά το γεγονός ότι οι πολιτικές εκπομπές έχουν σαν κεντρικό θέμα τις εξελίξεις από το κάθε κόμμα, θέμα συζήτησης αποτελεί και ο σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού. Έτσι και ο Αντώνης Σρόιτερ τοποθετήθηκε για τη μάχη της ελληνικής ομάδας.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε το πάνελ που τον πλαισίωνε, ποιοι είναι Ολυμπιακοί, ώστε να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί να τους αποδεσμεύσει και να απολαύσουν το παιχνίδι. «Την αθλητική μας προτίμηση επιτρέπεται να την πούμε, την πολιτική μας όχι» είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

«Στις 8 η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το κασκόλ του Κάουνας;» αναρωτήθηκε, όταν ένας συνεργάτης τους έφερε το κασκόλ του Ολυμπιακού. «Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Ολυμπιακό. Να είμαστε εδώ να σηκώσουμε το κασκόλ».