«Ψυχοπαθείς» γλάροι στην Αγγλία κλέβουν ναρκωτικά από καρτέλ

«Ψυχοπαθείς» γλάροι στην Αγγλία κλέβουν ναρκωτικά από καρτέλ
Προερχόμενο από μια παράνομη ουσία γνωστή ως flakka, το ναρκωτικό ζόμπι έχει αποκτήσει μια διαβόητη φήμη για την πρόκληση παραισθήσεων, παράνοιας και ακραίας επιθετικότητας στους ανθρώπους.

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο σαρώνει την Αγγλία. Οι γλάροι, που συνήθως συνδέονται με ειρηνικές παραθαλάσσιες σκηνές, έχουν πάρει μια σκοτεινή και διεστραμμένη τροπή. Αυτά τα συνήθως γαλήνια πλάσματα έχουν αναπτύξει έναν ανησυχητικό εθισμό σε ένα ισχυρό φάρμακο με το όνομα «ζόμπι», με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Οι γλάροι ήταν ανέκαθεν γνωστοί για την καιροσκοπική τους συμπεριφορά, ψάχνοντας για υπολείμματα τροφής που αφήνουν οι λουόμενοι στην παραλία. Ωστόσο, η πρόσφατη αύξηση των περιστατικών με ψυχοπαθείς γλάρους έχει οδηγήσει αυτή τη συμπεριφορά σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αναφορές από παράκτιες κοινότητες υποδηλώνουν ότι αυτά τα πουλιά έχουν ανακαλύψει την ευφορική επίδραση ενός ισχυρού συνθετικού ναρκωτικού που συνήθως αναφέρεται ως «ναρκωτικό ζόμπι». Προερχόμενο από μια παράνομη ουσία γνωστή ως flakka, το ναρκωτικό ζόμπι έχει αποκτήσει μια διαβόητη φήμη για την πρόκληση παραισθήσεων, παράνοιας και ακραίας επιθετικότητας στους ανθρώπους.

Καθώς οι εθισμένοι στα ναρκωτικά γλάροι καταφθάνουν σε παραθαλάσσιες πόλεις, η αλλοιωμένη συμπεριφορά τους έχει γίνει αιτία ανησυχίας. Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι τα πουλιά πέφτουν πάνω σε ανυποψίαστους επισκέπτες της παραλίας, αρπάζουν τις τσάντες τους και ψάχνουν τα υπάρχοντά τους.

Υπό την επήρεια του ναρκωτικού «ζόμπι», αυτοί οι γλάροι επιδεικνύουν μια σειρά από ανησυχητικές συμπεριφορές. Γίνονται υπερδραστήριοι και επιδεικνύουν ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο επιθετικότητας. Ορισμένοι έχουν παρατηρηθεί να εμπλέκονται σε βίαιες αλληλεπιδράσεις με άλλους γλάρους, πολεμώντας για περιορισμένους πόρους. Η κάποτε γαλήνια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα έχει μετατραπεί σε μια σκηνή που θυμίζει χιτσκοκικό εφιάλτη, με σμήνη ασταθών και επιθετικών πουλιών να τρομοκρατούν τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες.