Εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα πάνω σε άλογο και τα «έχωσε» στους πολιτικούς: «Τα γαϊδούρια έχουν προσωπικότητα, αυτοί όχι» (vid)

Εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα πάνω σε άλογο και τα «έχωσε» στους πολιτικούς: «Τα γαϊδούρια έχουν προσωπικότητα, αυτοί όχι» (vid)
Έκπληκτοι έμειναν στο Ναύπλιο όταν ένας πολίτης εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει πάνω σε άλογο και συνοδευόμενος από γαϊδουράκια.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ένας αγρότης στο Ναύπλιο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς έφτασε στο εκλογικό τμήμα πάνω στο άλογό του και συνοδευόμενος από τα γαϊδουράκια του.

Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr, ο 50χρονος αγρότης θέλησε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Ειδικό Γυμνάσιο Αργολίδας στα Λευκάκια του Ναυπλίου μαζί με τα γαϊδούρια και τα άλογά του.

Όπως ανέφερε προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Τον έφιππο αγρότης συνόδευσαν δύο τουρίστριες από τη Γερμανία.

«Ο λόγος του το έκανα αυτό ήταν για να έρθει η Ντόρις (γαϊδουράκι) να ψηφίσει τα αδέλφια της, δηλαδή τους πολιτικούς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χάλια που έχουν φέρει στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αγρότης.

«Ψηφίζουμε τους πολιτικούς που είναι γαϊδούρια, ξεροκέφαλοι, εγωιστές και ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Είναι το ίδιο με τα γαϊδούρια. Αλλά τα γαϊδούρια είναι καλύτερα ζώα γιατί έχουν προσωπικότητα, ενώ οι πολιτικοί δεν έχουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.