Έξαλλη η Νικολούλη τα «χώσε» στο σκηνοθέτη: «Θα νομίζουν ότι το κάνουμε επίτηδες» (vid)

Έξαλλη η Νικολούλη τα «χώσε» στο σκηνοθέτη: «Θα νομίζουν ότι το κάνουμε επίτηδες» (vid)
Η σχέση «αγάπης - μίσους» της Αγγελικής Νικολούλη με τον σκηνοθέτη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» είναι γνωστό ότι είναι εκρηκτική.

Η σχέση «αγάπης-μίσους» της Αγγελικής Νικολούλη με τον σκηνοθέτη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», άλλωστε, είναι γνωστή. Δεν είναι λίγες οι φορές που η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έχει αναφερθεί σε αυτόν, λέγοντας πως συνεχώς την πιέζει για… διαφημίσεις.

Ο Σωτήρης Σπαθάρης, «ξαναχτύπησε» το βράδυ της Παρασκευής προσφέροντας μια ακόμη μοναδική στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα του «Φως στο Τούνελ».

«Πας και μιλάς την ώρα που ξέρεις ότι ο Σωτήρης φωνάζει, ουρλιάζει στο αυτί διάλειμμα, διάλειμμα, διάλειμμα. Τα διαλείμματα, εε πάρτε τα», είπε η δημοσιογράφος απευθυνόμενη σε καλεσμένο της, πριν πάει τελικά σε διαφημίσεις.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει: «Θα νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω και επίτηδες. Πάνω που πάω κάπου, επεμβαίνει ο Σπαθάρης και λέει “break, διάλειμμα”. Ε, θα πιστεύουν ότι το κάνουμε για κάποιον άλλον λόγο. Λοιπόν, πάρτε το».