Μητσοτάκης στο Παλέ ντε Σπόρ: «Σε αυτό το δοξασμένο στάδιο μεγάλωσα με τον Γκάλη, πάμε να βάλουμε το τρίποντο της μεγάλης νίκης» (vid)

Μητσοτάκης στο Παλέ ντε Σπόρ: «Σε αυτό το δοξασμένο στάδιο μεγάλωσα με τον Γκάλη, πάμε να βάλουμε το τρίποντο της μεγάλης νίκης» (vid)
Παρών στην εκδήλωση και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Με το σύνθημα «η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη» έγινε δεκτός στο Παλέ ντε Σπόρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ.

«Η αποψινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος της Κυριακής» ανέφερε ο πρωθυπουργός και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα δώσει 2η ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία.

«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ. Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από τον Θερμαϊκό και συναντά αυτό που απλώθηκε από τα Χανιά και σε όλη την πατρίδα μας. Η σημερινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος για την Κυριακή. Γιορτάζει η μισή Ελλάδα, αλλά θα γιορτάσει και η Δημοκρατία. Θα γιορτάσει όλη η χώρα ανοίγοντας τον δρόμο για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μία αυτοδύναμη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά στον πρόλογό του ο πρωθυπουργός.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ).

1