Σουβλατζίδικο στη Μύκονο ψάχνει απεγνωσμένα τυλιχτή και προσφέρει «τρελό» μισθό

Σουβλατζίδικο στη Μύκονο ψάχνει απεγνωσμένα τυλιχτή και προσφέρει «τρελό» μισθό
Μισθό πάνω από 3,5 χιλιάδες ευρώ το μήνα προσφέρει ένα σουβλατζίδικο στη Μύκονο για τη θέση του τυλιχτή.

Με σημαντικές ελλείψεις φαίνεται ότι ξεκίνησε η φετινή τουριστική σεζόν σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πανσιόν και εστιατόρια, την στιγμή, μάλιστα, που προβλέπεται ότι θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.

Μάλιστα, η δυσκολία εύρεσης εργαζόμενων, σε συνδυασμό με το αυξημένο κόστος διαμονής σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς, φτάνει τους επιχειρηματίες στο σημείο να αναζητούν τυλιχτές για σουβλατζίδικα με μισθό… άνω των 3.500 ευρώ!

1

Συγκεκριμένα στις Κυκλάδες και ειδικά στη Μύκονο υπάρχει μια αγγελία από σουβλατζίδικο όπου ζητά τυλιχτή με ελάχιστη εμπειρία 24 μηνών και αμοιβή 3.600 ευρώ (10 ευρώ την ώρα). Μάλιστα αναφέρει πως η αμοιβή είναι συζητήσιμη, που σημαίνει πως αφήνει «παράθυρο» και για μεγαλύτερες απολαβές.

«Τυλιχτής με εμπειρία ζητείται για εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο και αποδοχές 10 ευρώ την ώρα, αμοιβή 3.600 ευρώ, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 12:00-22:00» αναφέρει η αγγελία, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες αναφορικά με σίτιση και διαμονή.