Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Πάτρα: Χτύπησαν φίλαθλο της ΑΕΚ μπροστά στον 10χρονο γιο του

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Πάτρα: Χτύπησαν φίλαθλο της ΑΕΚ μπροστά στον 10χρονο γιο του
Ο φίλος της ΑΕΚ προσπάθησε να εξηγήσει στους χούλιγκαν ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά αυτοί συνέχισαν αδιάκοπα την επίθεσή τους.

Σοκ προκαλούν τα όσα έζησε ένας φίλος της ΑΕΚ στη Πάτρα την ημέρα της φιέστας της Ένωσης με τον Βόλο και σύμφωνα με τοπικό μέσο δείχνει την απόλυτη έλλειψη ανεκτικότητας και σεβασμού στον αθλητισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Όπως αναφέρει το patratora.news, ο πατρινός πολίτης, φορώντας μια μπλούζα με το διακριτικό της ΑΕΚ, επιθυμούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο μαζί με τον 10χρονο γιο του και δύο φίλους του. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να μεταβεί σε ένα ψητοπωλείο για να προμηθευτεί κάτι να φάνε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με μια ομάδα “χούλιγκανς” που τον επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά.

Οι επιτιθέμενοι επέμειναν στην επίθεσή τους παρά τις αντιρρήσεις του. Τον έσπρωξαν, τον τραβούσαν, τον χτυπούσαν και προσπάθησαν να του αφαιρέσουν τη μπλούζα.

Είναι ακόμη πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι ο άτυχος πατέρας είχε ένα υπάρχον ιατρικό πρόβλημα και προσπάθησε να το επισημάνει στους επιτιθέμενους, αλλά αυτοί συνέχισαν αδιάκοπα την επίθεσή τους.