Μητσοτάκης: «Θα έβγαινα για μπύρα με τον Κουτσούμπα» (vid)

Μητσοτάκης: «Θα έβγαινα για μπύρα με τον Κουτσούμπα» (vid)
Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι είχε μια χαλαρή συζήτηση στα διαλείμματα του debate με τον Αλέξη Τσίπρα.

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Katerina» και μίλησε για τις εκλογές, για το ντιμπέιτ, για την ζωή του και τις συνήθειές του ενώ αποκάλυψε πως αν επέλεγε έναν πολιτικό αρχηγό για να πιούν μπύρα, αυτός θα ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είχε μια χαλαρή συζήτηση στα διαλείμματα του debate με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες στο διάλειμμα».

Πρόσθεσε ωστόσο για τον Αλέξη Τσίπρα: «Έχω πει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έβγαινα κατ' ανάγκη να πιώ μια μπύρα. Δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε πολύ. Φαντάζομαι ότι και ο ίδιος θα έλεγε το ίδιο για μένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε ευγενείς όταν βρισκόμαστε και να μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες ενδεχομένως έξω από την πολιτική».

Στο ερώτημα με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μια μπύρα είπε: «Είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Θα έβγαινα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα το έκανα για να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σήμερα να είναι Κομμουνιστής. Νομίζω θα είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Για μένα είναι δύσκολο να καταλάβω πως μπορείς να υπερασπίζεσαι μια ιδεολογία τέτοια, η οποία χρεοκόπησε αποδεδειγμένα. Η ίδια η ιστορία την χρεοκόπησε. Το πιστεύω ότι θα κάναμε ενδιαφέρουσα συζήτηση».

Και ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιλέξει τον Κουτσούμπα

Ωστόσο και ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» είχε επιλέξει τον Δημήτρη Κουτσούμπα για να βγει για ποτό.

Συγκεκριμένα, είχε ερωτηθεί αν θα επέλεγε έναν από τους Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη για να βγει μία βόλτα και να πιει τον καφέ του.

«Με πολλούς αντιπάλους μπορεί να υπάρχει μία χημεία. Με ποιον θα έβγαινα για ποτό από τους πολίτικούς αρχηγούς; Ε, με τον Κουτσούμπα θα περνούσα καλύτερα», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.