Eurovision 2023: Μεγάλη ανατροπή στο τελικό αποτέλεσμα δείχνει το exit poll

Eurovision 2023: Μεγάλη ανατροπή στο τελικό αποτέλεσμα δείχνει το exit poll
Όπως φαίνεται δεν φιγουράρει μόνο ένα φαβορί για το φετινό μουσικό διαγωνισμό.

Ο 67ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision έχει ξεκινήσει με την Σουηδία και την Loreen να φιγουράρουν ως το απόλυτο φαβορί στα στοιχήματα, το κοινό κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Νωρίτερα, το απόγευμα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του exit poll για το Jury Show (2η Dress Rehearsal) του μεγάλου τελικού της Εurovision 2023.

Όπως και μετά τον α' και β' ημιτελικό, έτσι και αμέσως μετά το χθεσινό πολύ κρίσιμο σόου, σύμφωνα με το ogaegreece, το ESCXTRA, σε συνεργασία με τα ESC Insight, The EuroTrip Podcast και BetEurovision διοργάνωσαν ένα exit poll για να δουν τις διαθέσεις του κόσμου, που βρέθηκε στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ.

Η ερώτηση ήταν μία «ποιο από τα 26 acts του τελικού ήταν το αγαπημένο σου» και 3.704 θεατές απάντησαν φέροντας την ανατροπή στα στοιχήματα που ήθελαν μέχρι τώρα την Σουηδία να κερδίζει για 7η φορά.

Σύμφωνα με τα exit poll, η Φινλανδία είναι αυτή που φέρεται να κερδίζει τις εντυπώσεις με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη Σουηδία. Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Βέλγιο, η Νορβηγία και η Αυστρία στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα.

11