Η απάντηση του Light για την βόμβα στην συναυλία του: «Κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς» (vid)

Η απάντηση του Light για την βόμβα στην συναυλία του: «Κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς» (vid)
O Light αναφέρθηκε στην αναστάτωση που προκλήθηκε μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του στην PAOK Sports Arena.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής (12/5) έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στην PAOK Sports Arena, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία του γνωστού τράπερ Light.

Όπως τελικά αποδείχθηκε, το τηλεφώνημα αυτό δεν είχε βάση αλήθειας και πρόκειται για φάρσα. Ο Light μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους haters του.

«Λοιπόν, και κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς. Πήρατε τηλέφωνο να πείτε ότι έχει βόμβα για να μας χαλάσετε τη συναυλία. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε γιατί πλέον, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά. Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στη μουσική, στις business, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στο δρόμο, στα χέρια, τα νούμερα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε με αποκρύψεις τηλέφωνο και να λέτε για βόμβα μήπως και μας χαλάσετε τη φάση. Ή να φτιάχνετε ψεύτικα προφίλ και να κάνετε hate σχόλια. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και βόμβα βάλτε… οι μανάδες σας δε μου φταίνε και σε τίποτα. Να είστε καλά. Εμείς εδώ» αναφέρει ο Light.