Ο Salt Bae κατάφερε να «ενώσει» κρεατοφάγους και vegans: Οργή για την τελευταία προσθήκη στο μενού (vid)

Ο Salt Bae κατάφερε να «ενώσει» κρεατοφάγους και vegans: Οργή για την τελευταία προσθήκη στο μενού (vid)
Η τελευταία δημιουργία του Nusret Gökçe έχει καταφέρει να ενώσει κρεατοφάγους και vegans εναντίον του.

Το τελευταίο δημιούργημα του Salt Bae έχει προκαλέσει την οργή στους χρήστες του διαδικτύου - αν και αυτή τη φορά όχι μόνο για την τσουχτερή τιμή.

Ο ίδιος έδειξε τον εαυτό του να συναρμολογεί το "Avocadoooo burger" σε ένα βίντεο στο Instagram, αφήνοντας τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προβληματιστούν για το πώς καταφέρνει κάποιος ταυτόχρονα "να προσβάλλειvegans και κρεατοφάγους".

Ο Salt Bae, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe, είναι γνωστός για την αυτοκρατορία του Nusr-Et steakhouse, όπου όλα είναι γύρω από τις πλουσιοπάροχες επιδείξεις χλιδής μέσω του κρέατος.

Ακόμη και οι πελάτες που επιλέγουν να αποφύγουν τα signature cuts είναι σε θέση να μαζέψουν τεράστιους λογαριασμούς χάρη σε μπουκάλια κρασιού που κοστίζουν κυριολεκτικά χιλιάδες και σπαράγγια που κοστίζουν ένα μεροκάματο.

Χθες (Πέμπτη 11 Μαΐου), ο Gökçe δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να φτιάχνει το Avocado Burger, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπιφτέκι με λιωμένο τυρί και γεμιστό ανάμεσα σε δύο ώριμα μισά αβοκάντο.

Στο υποκατάστημα του Nusr-Et στο Λονδίνο, το Avocado Burger κοστίζει μεταξύ 19 και 25 ευρώ, είτε επιλέξετε τη συνοδεία πατάτας με κρούστα βοτάνων είτε πατάτας με παρμεζάνα και τρούφα.

Ενώ κάποιοι αστειεύτηκαν ότι πρόκειται "πουλήσουν το διαμέρισμά τους" για να το αγοράσουν, άλλοι απλά έμειναν μπερδεμένοι από τη δημιουργία.