Μυστήριο αντικείμενο προσγειώθηκε στην κρεβατοκάμαρα Αμερικανού: «Ευχαριστώ τον Θεό που ο πατέρας μου δεν ήταν εδώ» (vid)

 Μυστήριο αντικείμενο προσγειώθηκε στην κρεβατοκάμαρα Αμερικανού: «Ευχαριστώ τον Θεό που ο πατέρας μου δεν ήταν εδώ» (vid)
Συναγερμός στο Νιου Τζέρσεϊ από την πτώση περίεργου αντικειμένου, το οποίο πιθανόν να είναι μετεωρίτης.

Ένα περιστατικό ξεσήκωσε γειτονιά στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων. Σύμφωνα με τις αρχές, ένα περίεργο αντικείμενο από τον ουρανό, έπεσε στην οροφή σπιτιού και κατέληξε στην κρεβατοκάμαρα.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανένας στο δωμάτιο και δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό αν και οι αξιωματούχοι υποψιάζονται ότι σχετίζεται με την τρέχουσα βροχή μετεωριτών, που ονομάζεται Eta Aquariids, σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος της κωμόπολης στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η βροχή μετεωριτών Eta Aquariids είναι ένα ετήσιο φαινόμενο, κατά το οποίο συντρίμμια από τον περίφημο κομήτη του Χάλεϊ πέφτουν σαν βροχή στη γήινη ατμόσφαιρα. Το ουράνιο γεγονός αναμενόταν να κορυφωθεί το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Αμερικανικής Εταιρείας Μετεώρων, αν και θα διαρκέσει έως τις 27 Μαΐου.

«Πράγματι το άγγιξα γιατί νόμιζα ότι ήταν μια τυχαία πέτρα. Ήταν ζεστή», δήλωσε κάτοικος της περιοχής, η οποία δήλωσε ότι η πέτρα έπεσε στην οροφή του υπνοδωματίου του πατέρα της. «Απλώς, ευχαριστώ τον Θεό που ο πατέρας μου δεν ήταν εδώ. Κανείς δεν ήταν στο σπίτι», ανέφερε. «Δεν τραυματιστήκαμε ή κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.