Δεν έχει τέλος η οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική του νοσοκομείου

Δεν έχει τέλος η οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική του νοσοκομείου
«Το μωρό δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του παιδιού μου», τα λόγια του πατέρα.

Μια οικογενειακή τραγωδία δίχως τέλος συντελείται στην Άρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 37χρονος πατέρας που κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική του νοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μητέρα βρίσκεται επίσης σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και ψυχολόγοι.

Διακριτική είναι και η αστυνομική παρουσία καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια από τη οικογένεια της 27χρονης προς τον 37χρονο, τον οποίο θεωρού τον μόνο υπαίτιο.

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του παιδιού μου», φέρεται να επαναλαμβάνει συνεχώς ο πατέρας που ξέχασε στο αυτοκίνητο την μόλις 5,5 μηνών κόρη του, στην Άρτα. Το βρέφος εντόπισε νεκρό ο ίδιος με τη σύζυγό του και το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πατέρας είναι συντετριμμένος, δεν λέει πολλά, ενώ το μόνο που επαναλαμβάνει συνεχώς ο 37χρονος είναι: «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του παιδιού μου».

«Να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση», φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την τραγωδία. Ο ίδιος συνήθιζε να παρκάρει σε ένα συγκεκριμένο σημείο το αυτοκίνητό του, κοντά στη δουλειά του. Το μοιραίο πρωινό έκανε ακριβώς το ίδιο.