Τι πραγματικά συμβαίνει στις αποσκευές σας πριν την πτήση: Επιβάτης βάζει κάμερα στη βαλίτσα και δείχνει τη διαδρομή (vid)

Τι πραγματικά συμβαίνει στις αποσκευές σας πριν την πτήση: Επιβάτης βάζει κάμερα στη βαλίτσα και δείχνει τη διαδρομή (vid)
Ένας τακτικός επιβάτης έδωσε στο διαδίκτυο μια «αποκαλυπτική ματιά» στο τι συμβαίνει μετά τον έλεγχο της βαλίτσας σας στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Ο δημιουργός περιεχομένου Thomas Miller, ο οποίος εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έγινε viral μετά την ανάρτηση ενός βίντεο που έδειχνε τι συμβαίνει στη βαλίτσα σας κατά τη διαδικασία ελέγχου των αποσκευών.

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner

Στο βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 16,1 εκατομμύρια προβολές, ο Thomas τοποθετεί μια κάμερα στη βαλίτσα του πριν από τον έλεγχο.

Με τη λεζάντα "Ώρα να μάθω τι κάνει το αεροδρόμιο με την τσάντα μου", μοιράστηκε πλάνα από το ταξίδι της τσάντας.
Παρακολουθώντας από την οπτική γωνία της αποσκευής, οι θεατές είδαν τη βαλίτσα να περνάει μέσα από έναν ιμάντα μεταφοράς και να κάνει μερικές στροφές στη διαδρομή.

Στη συνέχεια, η βαλίτσα περνάει γρήγορα δίπλα από ένα μέλος του πληρώματος.

Τέλος, η βαλίτσα τοποθετείται μαζί με τις άλλες βαλίτσες, έτοιμη να μπει στο αεροπλάνο και να μεταφερθεί στον προορισμό της.