Βερνίκος και Τσιμίκας σε μια επική συζήτηση στο Λίβερπουλ: «Φέτος θα δω Eurovision επειδή θα είσαι εσύ» (vid)

Βερνίκος και Τσιμίκας σε μια επική συζήτηση στο Λίβερπουλ: «Φέτος θα δω Eurovision επειδή θα είσαι εσύ» (vid)
Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Βίκτωρ Βερνίκος είχαν μια όμορφη συζήτηση λίγες ώρες πριν την μάχη του ημιτελικού της Eurovision, ενώ αντάλλαξαν και μερικές πασούλες.

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Βίκτωρ Βερνίκος στο Λίβερπουλ όπου βρίσκεται για τον ημιτελικό της Eurovision. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό τραγουδιού βρέθηκε με τον άσο της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα.

Ως παλιός πλέον στην πόλη της Αγγλίας, ο Τσιμίκας έδωσε μερικές συμβουλές στον Βερνίκο. «Για να σε αγαπήσουν οι άνθρωποι του Λίβερπουλ πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και αγαπούν ότι κι αν κάνουν», είπε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στον νεαρό τραγουδιστή.

«Μια συμβουλή από μένα προς εσένα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Μην τα παρατάς ποτέ, να αγωνίζεσαι γι αυτό που αγαπάς και συνεχώς να ψάχνεις πως θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να εξελίσσεσαι. Σε έχω δει και έχω καταλάβει ότι το αγαπάς πολύ. Η Eurovision είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για σένα και είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις και να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Βερνίκος τον ρώτησε αν θα δει τη Eurovision φέτος για να πάρει την εξής απάντηση από τον Τσιμίκα: «Φέτος θα την δω επειδή θα είσαι εσυ! Θα είμαι υποστηρικτής και θα σε σαπορτάρω», του είπε πριν ανταλλάξουν μερικές πασούλες.