Ο Alice Cooper πίστευε ότι πνεύματα του έκλεβαν τα πράγματα μέχρι που έμαθε για την ιστορία του σπιτιού του

Ο Alice Cooper πίστευε ότι πνεύματα του έκλεβαν τα πράγματα μέχρι που έμαθε για την ιστορία του σπιτιού του
Ο Alice Cooper παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ τρομαγμένος όταν παρατήρησε κάποια τρομακτικά πράγματα σε ένα σπίτι που έμενε μαζί με τον Joe Perry των Aerosmith για να γράψουν νέα μουσική.

Ο θρύλος της ροκ Alice Cooper αποκάλυψε ότι έγραφε τραγούδια μαζί με τον Joe Perry των Aerosmith όταν ένα άτακτο φάντασμα συνέχισε να τσιμπάει τον εξοπλισμό τους.

Ο τραγουδιστής - που έχει άλμπουμ με τίτλο Paranormal και Raise the Dead - παραδέχτηκε ότι έμεινε άναυδος όταν αργότερα του είπαν ότι βρισκόταν στο στοιχειωμένο σπίτι που ενέπνευσε μια διάσημη ταινία τρόμου.

«Το 1984 επρόκειτο να γυρίσω μια ταινία τρόμου [Monster Dog ] στην Ισπανία και ο Joe και εγώ θα γράφαμε μερικά τραγούδια γι' αυτήν. Πήγαμε λοιπόν στο σπίτι του μάνατζέρ μου στο Copiague της Νέας Υόρκης και συνεχώς χάνονταν πράγματα: η φυσαρμόνικα μου, οι χορδές του Joe. Αργότερα, στο δείπνο, ακουγόταν σαν κάποιος να μετακινούσε έπιπλα στο υπόγειο. Δεν ήταν όπως στις ταινίες όπου οι άνθρωποι λένε: 'Ας πάρουμε φακούς και ας πάμε εκεί κάτω'. Είχαμε εξαφανιστεί από εκεί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τηλεφώνησα στον Shep [Gordon, μάνατζερ] και μου λέει: 'Ω ναι, το Amityville Horror γράφτηκε για αυτό το σπίτι».

Ο Alice, με πραγματικό όνομα Vincent Furnier, επιστρέφει σε περιοδεία με τον φίλο Joe και τον κινηματογραφικό αστέρα Johnny Depp στο ροκ σχήμα Hollywood Vampires και είπε πώς έσπασε τον πάγο με τον συμπαίκτη του Johnny Depp μετά την ακατάστατη δικαστική του υπόθεση με την πρώην σύζυγο Amber Heard.