Είδε τον Χίτλερ στη κόλαση: Άθεος πέθανε, επανήλθε στη ζωή και ισχυρίζεται ότι είδε αδιανόητα πράγματα

Είδε τον Χίτλερ στη κόλαση: Άθεος πέθανε, επανήλθε στη ζωή και ισχυρίζεται ότι είδε αδιανόητα πράγματα
Ένας άνδρας που πέθανε δήλωσε ότι πριν επιστρέψει στη ζωή συνάντησε τον Αδόλφο Χίτλερ να καίγεται στην κόλαση.

Ο Bryan Melvin λέει ότι ήταν ένας «μαχητικός άθεος» μέχρι που πέθανε τεχνικά από χολέρα αφού «ήπιε δηλητηριασμένο νερό» και ένιωσε τον εαυτό του να σβήνει μέσα από ένα «μαύρο κενό»...

Περιέγραψε ότι αιωρούνταν πάνω από το ίδιο του το σώμα κοντά στο ταβάνι του δωματίου στο οποίο βρισκόταν πριν ανέβει προς ένα φως όπου, όπως είπε, άκουγε «όμορφη, βαθιά μουσική».

Στη συνέχεια, ο Melvin είπε ότι κατέληξε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιησού Χριστό, ο οποίος του είπε ότι δεν του άξιζε ο παράδεισος και αντ' αυτού τον έστειλε στην κόλαση.

Μόλις κατέβηκε εκεί κάτω, είδε λίγο πολύ το μοναδικό άτομο στην ιστορία που μπορείς να εγγυηθείς 100% ότι σίγουρα θα υπέφερε φρικτά στην κόλαση, αν υπήρχε τέτοιο μέρος. Μόλις κατέβηκε στην κόλαση είπε ότι «μύριζε απαίσια» και ότι «έκανε πολύ ζέστη», ενώ γύρω του "τα πράγματα έμοιαζαν νεκρά" με ένα σωρό ανθρώπους που γνώριζε να εμφανίζονται για να τον καλωσορίσουν πριν «αλλάξουν και μεταμορφωθούν σε ένα άλλο πρόσωπο με μάτια αλιγάτορα».

Αφού συνάντησε τα «κολασμένα πλάσματα», ο Bryan ισχυρίστηκε ότι δεν είδε κανέναν άλλο από τον Αδόλφο Χίτλερ κάτω στην κόλαση, και όπως θα περίμενε κανείς ο Χίτλερ ήταν στο τέλος μιας τρομερής τιμωρίας για όλα τα απαίσια πράγματα που είχε κάνει.

Είπε συγκεκριμένα: «Το άτομο που είδα ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Βρισκόταν μέσα σε έναν πύρινο κλίβανο, όπως το Άουσβιτς, όπου έβαζαν τα πτώματα και τα έκαιγαν. Περνούσε αυτό που πέρασε κάθε θύμα, από τη σύλληψή του, από την άφιξή του, από το γδύσιμό του μέχρι το σημείο όπου γινόταν η αεριοποίησή του. Κάθε ένας και κάθε πράγμα, άντρας, γυναίκα και παιδί. Αυτό είδα. Δεν είχε αναμορφωθεί. Γινόταν όλο και πιο τρελός". Μόλις επέστρεψε στη χώρα των ζωντανών, ο Bryan είπε ότι είχε προσηλυτιστεί πλήρως στον χριστιανισμό».