Τραγωδία στα Τρίκαλα: 15χρονη πέθανε σε κλαμπ που διασκέδαζε σε σχολική εκδρομή

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 15χρονη πέθανε σε κλαμπ που διασκέδαζε σε σχολική εκδρομή
Μια 15χρονη που βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα κατέρρευσε μέσα σε νυχτερινό κέντρο.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από τον ξαφνικό θάνατο μαθήτριας μέσα σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης των Τρικάλων. Το συμβάν έγινε γύρω στη 1 το βράδυ.

Η άτυχη μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της με τους οποίους είχε έρθει σχολική εκδρομή. Κάποια στιγμή το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.