500 κιλά μακαρόνια βρέθηκαν πεταμένα σε πάρκο στις ΗΠΑ

500 κιλά μακαρόνια βρέθηκαν πεταμένα σε πάρκο στις ΗΠΑ
Χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να αστειεύονται με το θέμα ή διατύπωναν θεωρίες για την ιστορία προέλευσης των μακαρονιών.

Σωροί από μακαρόνια πετάχτηκαν από άγνωστο δίπλα σε ρέμα κοντά στο πάρκο των βετεράνων στο Old Bridge του Νιου Τζέρσι, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε η κάτοικος της περιοχής, Νίνα Τζόχνοβιτς. Η Τζόχνοβιτς μοιράστηκε εικόνες των ζυμαρικών στο Facebook με την ίδια να εκτιμά ότι πρόκειται για εκατοντάδες κιλά μακαρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της έγινε γρήγορα viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. Χρήστες άρχισαν να αστειεύονται με το θέμα ή διατύπωναν θεωρίες για την ιστορία προέλευσης των μακαρονιών.

«Θα μπορούσατε να πείτε: “Ποιος νοιάζεται για τα ζυμαρικά;” Αλλά τα ζυμαρικά έχουν ένα επίπεδο PH που επηρεάζει το νερό. Αυτό το ρεύμα νερού είναι σημαντικό να καθαριστεί, επειδή τροφοδοτεί την παροχή νερού της πόλης», είπε η Τζόχνοβιτς η οποία έχει υπάρξει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Αμέσως μετά την ανάρτηση της Τζόχνοβιτς, συνεργεία του δήμου της περιοχής έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να καθαρίσουν τους σωρούς από μακαρόνια.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα την Πέμπτη, ένας τοπικός αξιωματούχος δήλωσε ότι αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες ων ζυμαρικών στο Facebook, το Τμήμα Δημοσίων Έργων επισκέφθηκε το σημείο και βρήκε «15 καροτσάκια με πεταμένα ζυμαρικά».

Σύμφωνα με τους New York Times, η γυναίκα έμαθε εν τέλει, ποιος πέταξε τα ζυμαρικά. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν ήταν επιχείρηση», είπε. «Ήταν από σπίτι αλλά δεν γνωρίζω γιατί είχαν τόσα μακαρόνια».