Γυναίκα κέρδισε ένα απίστευτο ποσό στη λοταρία χρησιμοποιώντας αριθμούς...που εμφανίστηκαν στο όνειρο της

Γυναίκα κέρδισε ένα απίστευτο ποσό στη λοταρία χρησιμοποιώντας αριθμούς...που εμφανίστηκαν στο όνειρο της
Μια γυναίκα της οποίας οι αριθμοί λοταρίας της εμφανίστηκαν σε ένα όνειρο κέρδισε το απίστευτο ποσό των 530.000 λιρών.

Μια γυναίκα κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 530.000 λιρών από το λαχείο χρησιμοποιώντας αριθμούς που της εμφανίστηκαν σε ένα όνειρο.

Η ανώνυμη νικήτρια από την Αλτόνα, στη Βικτώρια της Αυστραλίας, τσέπωσε το ακριβές ποσό των 1.006.109,05 AU$ (537.659,02 λίρες). Είπε στους υπαλλήλους του The Lott ότι αγόρασε το δελτίο την Τετάρτη 12 Απριλίου και βγήκε ως μία από τις τρεις νικήτριες της πρώτης διαίρεσης στην κλήρωση 4277. Είχε λείψει για επαγγελματικό ταξίδι και ανακάλυψε το κέρδος μόνο αφού έλεγξε τον τραπεζικό της λογαριασμό και βρέθηκε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

«Παραλίγο να λιποθυμήσω», είπε. «Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό! Ήμασταν πολύ έκπληκτοι! Είχαμε φύγει, οπότε δεν είχα ελέγξει το δελτίο μου. Όταν έλεγξα τον ηλεκτρονικό μου λογαριασμό και είδα ότι είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια, σκέφτηκα: "Όχι! Αποκλείεται!". Πάντα παίζω αυτά τα νούμερα. Ήταν σε ένα όνειρο που είδα. Θυμήθηκα τους αριθμούς από το όνειρό μου και τους έβαλα όλους σε ένα δελτίο Λόττο. Οι νικητήριοι αριθμοί που έφτασαν μέσω του υποσυνείδητου της ήταν οι 32, 12, 6, 45, 36 και 2, ενώ οι συμπληρωματικοί αριθμοί ήταν οι 10 και 39».

Αυτό έρχεται μετά από έναν ανώνυμο άνδρα, 52 ετών από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, που κέρδισε τρία βραβεία λοταρίας 50.000 δολαρίων (40.000 λιρών) σε διάστημα μόλις 11 μηνών χρησιμοποιώντας τον ίδιο συνδυασμό αριθμών.