Το κόλπο που θα αλλάξει το τρόπο που βλέπετε ταινίες στο αεροπλάνο (vid)

Το κόλπο που θα αλλάξει το τρόπο που βλέπετε ταινίες στο αεροπλάνο (vid)
Η γυναίκα, που ταξιδεύει συχνά, μοιράστηκε το hack της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε γρήγορα viral.

Οι πτήσεις μπορεί να είναι μια αγχωτική και άβολη εμπειρία, ειδικά όταν πρόκειται για πτήσεις μεγάλης διάρκειας. Αλλά το έξυπνο hack μιας γυναίκας για την ταινία κατά τη διάρκεια της πτήσης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε και να κάνει αυτές τις μακρινές πτήσεις πιο ευχάριστες.

Η γυναίκα, που ταξιδεύει συχνά, μοιράστηκε το hack της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε γρήγορα viral. Το τέχνασμά της είναι απλό αλλά αποτελεσματικό: φέρνει τη δική της βάση τηλεφώνουκαι με μια πετσέτα καταφέρνει να τοποθετήσει το κινητό της με τέτοιο τρόπο που δεν χρειάζεται να το κρατά κατά την διάρκεια της πτήσης.

@investwithqueenie S2 E5 🎙️ Napkin tray holder travel hack 🙊 have you tried this before? You can check out my bio for the full podcast! #travel #travelhack #travelhacks #traveltips ♬ original sound - Queenie Tan

Τα οφέλη αυτού του hack είναι πολλά. Πρώτον, επιτρέπει στον ταξιδιώτη να παρακολουθεί ό,τι θέλει, χωρίς να περιορίζεται από την επιλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών της αεροπορικής εταιρείας. Ακόμη μπορεί να συμβάλει στο να γίνει η πτήση πιο άνετη και ευχάριστη, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό σε πτήσεις μεγάλης διάρκειας.

Το hack της γυναίκας αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από άλλους ταξιδιώτες, οι οποίοι το δοκίμασαν οι ίδιοι και διαπίστωσαν ότι άλλαξε τα δεδομένα. Πολλοί έχουν επίσης μοιραστεί τις δικές τους συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ψυχαγωγία εν πτήσει, όπως το να έχουν μαζί τους ακουστικά που ακυρώνουν τον θόρυβο ή να κατεβάζουν ταινίες εκ των προτέρων για να αποφύγουν προβλήματα buffering.

Φυσικά, μπορεί να μην είναι για όλους χρήσιμη αυτή η αμυχή, ανάλογα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και τη διαθεσιμότητα της ψυχαγωγίας εν πτήσει. Αλλά για όσους το κάνουν, έχει τη δυνατότητα να κάνει μεγάλη διαφορά στην ταξιδιωτική τους εμπειρία.