Απίστευτο σκηνικό: Έβγαλαν σπαθιά κατά την διάρκεια ενός καβγά (vid)

Απίστευτο σκηνικό: Έβγαλαν σπαθιά κατά την διάρκεια ενός καβγά (vid)
Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες! Η εγκληματικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και στη χώρα σημειώνονται τρομακτικές επιθέσεις.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια μακρά στορία στη ξιφομαχία, που χρονολογείται αιώνες πίσω, στις μέρες των ιπποτών και των φεουδαρχών. Ενώ η πρακτική της ξιφομαχίας έχει σε μεγάλο βαθμό εκπέσει από τη χρήση στη σύγχρονη εποχή.

Η ξιφασκία έχει πλούσια παράδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πολλά σχολεία και συλλόγους αφιερωμένους στη διδασκαλία του αθλήματος τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους ξιφομάχους. Ο Βρετανικός Σύνδεσμος Ξιφασκίας είναι ο φορέας διακυβέρνησης του αθλήματος στη χώρα και επιβλέπει μια σειρά από διαγωνισμούς και εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Βέβαια παρά το γεγονός ότι η ξιφομαχία είναι στην κουλτούρα της χώρας, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι σοκαριστικό Στο βίντεο απεικονίζονται δύο άνδρες να λογομάχουν, όταν ξαφνικά ο ένας από τους δύο επιτίθεται με ένα σπαθί.Ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση έχει τραυματιστεί στο λαιμό και αιμορραγεί.

Τότε κατευθύνεται προς την παρέα του, που παρακολουθούσαν ατάραχοι τον φίλο τους να αιμορραγεί, και παίρνει στα χέρια του ένα σπαθί. Τότε οι άνδρες άρχισαν να πολεμάνε με τα σπαθιά. Καθώς ο διαπληκτισμός συνεχίζεται, οι δύο άντρες πετάνε τα σπαθιά και αρχίζουν να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο. Πραγματικά η βαρβαρότητα των χτυπημάτων είναι σοκαριστική.

Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα, με τους νέους να είναι εκείνοι που παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές.