Ο 36χρονος αθλητής της ΑΕΚ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού: «Κατάλαβα ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού» (vid)

Ο 36χρονος αθλητής της ΑΕΚ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού: «Κατάλαβα ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού» (vid)
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας αθλητής της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στο Πέραμα.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 36χρονος αθλητής της ΑΕΚ και συγκεκριμένα της ομάδας ράγκμπι, έξω από το σπίτι του. Συγκεκριμένα τον πλησίασαν δέκα άτομα και αφού τον ρώτησαν «πού είναι το πανό;», άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Ο 36χρονος Χρήστος Λουκάκης, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Tlive», για το περιστατικό, περιγράφοντας τι συνέβη.

«Έρχομαι κατά τις 12 και κάτι και τράβηξα την εξωτερική πόρτα του σπιτιού μου για να ανοίξει για να μπω με το μηχανάκι μέσα. Άφησα ένα κενό, όσο χωράει το μηχανάκι για να μπω. Όπως μπαίνω, αφήνω το μηχανάκι και γυρνάω για να πάω να κλείσω την πόρτα, με το που γυρνάω αρχίζουν να με γρονθοκοπούν. Νιώθω παντού στο κεφάλι μου γκαπ γκουπ και ακούω να φωνάζουν "που είναι το πανό". Συνέχιζαν ταυτόχρονα να με χτυπούν και ρώτησα ποιο πανό. Μου απάντησαν "το πανό του ράγκμπι, ξέρουμε ότι το έχεις εσύ". Τους έλεγα ότι δεν το έχω. Συνέχιζαν να χτυπάνε αυτοί», είπε αρχικά.

«Η μάνα μου κοιμόταν μέσα, με όλο αυτό τον πανικό. Άκουσε τι γινόταν και άναψε τα φώτα. Βγήκε έξω και άρχισε να ουρλιάζει. Της φώναζα εγώ να καλέσει την αστυνομία. Μόλις είδαν ότι παίρνει την αστυνομία, έφυγαν», συμπλήρωσε.

Για το αν ο ίδιος φορούσε διακριτικά: «Όχι, εμείς που έχουμε μεγαλώσει εδώ ξέρουμε, δεν προκαλούμε. Εγώ είμαι αθλητής της ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να προκαλέσω. Φορούσα ένα μπουφάν απλό μαύρο που δεν είχε κανένα διακριτικό».

«Φορούσαν όλοι full face, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άλλοι με κουκούλες και μάσκες, αυτές που είχαμε για τον covid. Με βάση αυτά που φορούσαν και το χρώμα σ' ένα διακριτικό που είχαν, ένα σηματάκι συγκεκριμένο, κατάλαβα ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού», τόνισε.