Ρόδος: Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε τοπικό Μέσο από οδηγούς ταξί

Ρόδος: Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε τοπικό Μέσο από οδηγούς ταξί
Αγριεύει η κατάσταση στη Ρόδο μιας και οι οδηγοί ταξί συνεχίζουν τα «επεισόδια» εναντίωσής τους σχετικά με τον ερχομό της εταιρείας Uber στο νησί. Τοπικό Μέσο καταγγέλλει «απειλές».

Το Μέσο «Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου» δημοσίευσε σήμερα ένα άρθρο στο οποίο καταγγέλλει «απειλές» από οδηγούς ταξί μετά από τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών και των βανδαλισμών στα οχήματα της Uber.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το reader.gr, στο άρθρο κατονομάζονται συγκεκριμένοι άνθρωποι που «παραμένουν στις θέσεις τους μετά την αθλιότητα τους να επιτεθούν σε μέσο μαζικής ενημέρωσης. Και οι δύο δεν σεβάστηκαν πόσο έχουν στηριχτεί από το μέσο που σήμερα του κάνουν επίθεση. Τα αστεία όμως τέλειωσαν κάπου εδώ».

Σε άλλο σημείο του κειμένου αναφέρεται: «Το κάποιος μου είπε, ή το κάπου το άκουσα φαντάζει απλά μια γελοία δικαιολογία καθώς και η συγνώμη δεν έχει κανένα νόημα. Σιώπησα πολλές φορές σε καταγγελίες που κάνανε πολίτες και τουρίστες για τα ταξί της Ρόδου. Έβαλα στο συρτάρι πολλά θέματα γιατί κάποιοι από αυτούς είναι φίλοι ή ήταν φίλοι για να είμαι απόλυτα ξεκάθαρο».

Μάλιστα κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένο πρόσωπο ότι απειλεί δημοσιογράφο. «Και επειδή μου ζητήθηκε να πάρω θέση, τους λέω ότι φυσικά και γνωρίζουν ποιος προκάλεσε τις ζημιές στα αυτοκίνητα της Uber, φυσικά και γνωρίζουν ποιος έσπασε στο ξύλο τους οδηγούς της εταιρείας. Φυσικά, και γνωρίζουν ποιοι στείλανε τον οδηγό της εταιρείας με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο. Πήραν λοιπόν το νόμο στα χέρια τους σε μία χώρα που ακόμα έχει Δημοκρατία. Χάσανε το παιχνίδι και από πρόεδροι σωματείων μεταμορφώθηκαν σε δικαστές. 6 οδηγοί παγίδεψαν έναν και τον κάνανε ασήκωτο έξω από ξενοδοχείο. Έξι εναντίον ενός τόσο άντρες.

Βγάλανε και μία ανακοίνωση που λέει ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις καθώς και κάθε μορφή βίας αλλά όλοι μα όλοι στελέχη, πρόεδροι, οδηγοί έχουν αναρτήσει στα Social Media ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο της UBER. Πόσο υποκριτικό είναι αυτό;


Στον βωμό του κέρδους σπάμε αυτοκίνητα, στέλνουμε κόσμο στα νοσοκομεία, πλακώνουμε τους πάντες στο ξύλο και ερχόμαστε να ζητήσουμε τα ρέστα γιατί ο δημοσιογράφος δεν μας υποστηρίζει» καταλήγει το κείμενο.