Μητέρα 16χρονου που δέχθηκε οπαδική επίθεση: «Του έβαλαν τρικλοποδιά και τον χτυπούσαν στο κεφάλι επειδή φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ» (vid)

Μητέρα 16χρονου που δέχθηκε οπαδική επίθεση: «Του έβαλαν τρικλοποδιά και τον χτυπούσαν στο κεφάλι επειδή φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ» (vid)
Σοκ έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 16χρονο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε την οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη μίλησε για το περιστατικό που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού της.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές σε ανακοίνωσή τους, οι δύο δράστες επιτέθηκαν και σε 20χρονο, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια του παθόντα, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους δύο δράστες. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου φερόμενου ως δράστη, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά, έχουμε κάποια τραύματα, τα καταπολεμάμε, είμαστε καλά. Χτύπησε στο πρόσωπο κυρίως, στο κεφάλι, είχαμε μία εξάρθρωση του ώμου και μετά στο μάτι, στη μύτη γιατί καλύφθηκε.

Φορούσε μία μπλούζα του ΠΑΟΚ, με σήμα του ΠΑΟΚ και για να του τη βγάλουν, του τράβηξαν τον ώμο. Ο γιος μου ήταν στο σπίτι ενός φίλου του στην Ευαγγελίστρια, εκεί έγινε το περιστατικό.

Δεν του μίλησαν καν, αμέσως άρχισαν να τον κυνηγάνε λόγω της μπλούζας, του φώναζαν, κάποια στιγμή του έβαλαν τρικλοποδιά, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον βαράνε στο κεφάλι, στον ώμο, το παιδί μου έβαλε τα χέρια κάλυψε το πρόσωπό του και το κεφάλι για να μη χτυπηθεί περισσότερο», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.